В родното му село Житница днес ще бъде погребан олимпийският шампион Милен Добрев, който почина внезапно в събота.

В културния център в селото ще бъде изложена книга за съболезнования от 10:30 ч. В 12 часа тленните останки на Милен Добрев ще бъдат изложени за поклонение в храма "Успение Богородично", а от 13.00 часа започва траурната Света литургия в негова памет. 

Припомняме, в събота почина последният ни олимпийски шампион по вдигане на тежести Милен Добрев. 35-годишният спортист е открит мъртъв в дома си в пловдивския квартал "Тракия". 

Той вероятно е издъхнал в съня си, а съдейки от фазата на разложение, това се е случило един ден, преди да бъде открит в дома си на ул. "Победа". 

Тежкоатлетът е бил в невероятна физическа форма, но черният му дроб  е бил в изключително лошо състояние. Причина за това вероятно са стероидите, които той е вземал , докато е тренирал професионално, а също така и честата употреба на алкохол.При огледа в жилището на Добрев, полицаите са открили голямо количество празни бутилки от водка. 

Според запознати, в последните дни от живота си , бившият състезател е бил много напрегнат и търсел рецепта за успокоителни. Така и не успял да намери лекарства и вероятно е предпочел алкохола като начин за отпускане на нервите. 

Какво разказват приятелите на Милен - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg