На пръв поглед снимката много лесно може да ви заблуди. Всеки ще си каже, че маникюрът е на някоя дама, но ще ви разочароваме - лъжете се. Ръцете са на арестувания травестит Благовест, който системно подлудява съседите си в Кючука.

Днес 29-годишният мъж бе доведен с белезници и длани зад гърба. Едно обаче направи впечатление на всички в съдебната зала - добре поддържаният маникюр. Не можем да отречем, че въпреки обвиненията в хулиганство, блудство и агресивно поведение,  Алексия, както се нарича той, знае как да се поддържа. Поне по отношение на ноктите, тъй като косата му приличаше на гнездо.

Престоят в ареста явно не се отразява добре на младежа, тъй като той се появи без грим и изсулен панталон и шушляково яке. Превзетото поведение и клетвите, че е невинен, не направиха впечатление на съдията, който го остави в ареста.

Срещу травестита има няколко обвинения – за хулиганство и заплаха за убийство, освен това се води разследване срещу него за блудство с непълнолетно момченце, живеещо в същия вход. Той може да получи до 5 години затвор.

Припомняме, че последната изцепка на травестита от Кючук Париж бе в петък вечерта, като Благовест е разбил вратата на съседката си, след което я нападнал. На място се е отзовал патрул на полицията, който е арестувал разбеснелия се травестит. Срещу него е започнало бързо производство за хулиганство.

Преди седмица травеститът бе пуснат от пловдивския съд с мярката „подписка“, след като престоя 72-часа зад решетките. Срещу него се води разследване за хулиганство и заплаха за убийство точно срещу съседката, чиято врата е разбил снощи. 

Припомняме, че травеститът от няколко месеца тормози цял вход в на булевард „Никола Вапцаров“.


Още новини ТУК

TrafficNews.bg