Бум на сватби под тепетата се очаква на 20 февруари 2020. Над 18 двойки вече са заявили желанието си да извървят пътя до брачния олтар на тази дата. Свободни места в Централния дом на младоженците вече няма, потвърдиха от ОП "Радостни обреди". 

Въпреки че е работен ден, 20-и февруари се очертава най-предпочитаният сред датите с повтарящи се цифри тази година. Засега само една двойка е пожелала да си каже „Да” на 2 февруари 2020-а. Други пет ще минат под венчилото на 22 февруари. Бройката съвсем не е окончателна, изтъкват от общинското предприятие. Много от бъдещите съпрузи се възползваха от последните два работни дни на 2019-а, за да запазят час за сватбата си. Очакват се още записвания през месец януари.

Датите с повтарящи се цифри по правило са сред най-предпочитаните за сключване на граждански брак. Някои нумеролози считат, че повтарянето на 3 или 4 двойки се свързва със сбъдване на най-големите желания. Нужно е обаче да повярваме силно в това, към което се стремим, и да отделяме време, за да го визуализираме. Числото 2 се свързва и с Адам и Ева.

Според езотеричния анализатор Красимир Куртев обаче подходяща дата за брачната церемония може да бъде определена само чрез личностен анализ на двойката.

„Бих желал читателите на Traffic News да не изпадат в суеверия като например тези за „петък 13“, когато всъщност са били избити всички тамплиери, това не означава, че тази дата е фатална за цялото общество”, изтъкна той в интервю пред медията ни.

Астрологът посочи датите, които ще бъдат критични през предстоящата година. Това са 5 януари, периодът между 2 и8 февруари; 12-18 март; 4-5 април; 6-9 май; 2 и 20 юни; 16 юли; 21-22 август; 9-13 септември; 8 октомври; 11 и 22 ноември; 4 и 24 декември.

Астропрогноза за 2020 година: Голямата трансформация започва, очакват ни катаклизми и масов стресВижте кои са тройно критичните дни в годината според анализатора Красимир Куртев