След кошмарната новина за издъхналия след три дни в кома Венцислав Маргинов, семейството му сега стиска палци 70-годишият му баща да прескочи трапа. Стойчо Маргинов е приет спешно в неделя в софийска клиника съ с счупен череп и кръвоизлив в мозъка, пише struma.bg. За него се грижи 47-годишният Стоян,по-малък брат на починалия Венци, който живее в столицата.

Възрастният мъж пострадала нелепо, докато цепел дърва в двора на къщата си в Петрово. Отхвръкнала цепеница го ударила по главата и той почти загубил съзниние. След оказаната му спешна помощ в Сандански, лекарите са го натоварили на линейка и са го изпратили в столицата.

Междувременно стана ясно, че близките на Маргинов са дали съгласие да дарят органите му за трансплантация. Преди да замине за Англия, Венци живеел със съпругата си Бранимира и двамата им синове в София. Емигрирали преди 7-8 години и със съпругата му започнали работа в голяма куриерска фирма в Саутпорт.

“Разбрах, че Венци е тежко пострадал, но не можем да осъществим връзка с никого от близките му. Ние работехме заедно в куриерска фирма с още няколко българи. В събота дори той си взе един почивен ден заради мача, тъй като е футболен запалянко. От петък не сме го чували и виждали", разказва колега на Венцислав в куриерската фирма.

Трагедия вместо двоен празник! Убитият българин в Саутпорт издъхнал на рождения ден на сина сиВенци Маргинов и синовете му редовно ходели на "Анфийлд" да викат за Ливърпул