Актьорът и продуцент Башар Рахал е подал оплакване в полицията заради тормоз и закани по телефона, научи TrafficNews. В ранния следобед в неделя той получил обаждане от непознат номер. Мъжки глас търсил Иван, при което Башар отговорил, че няма такъв. Това обаче разгневило непознатия събеседник, който започнал да ругае актьора и да сипе закани.

След като Рахал затворил, той получил няколко заплашителни SMS-а от същия номер. В тях пишело „знам кой си”, споменавало се и името му, имало и още заплахи.

Притеснен от неочакваната агресия, роденият в Дубай от баща ливанец и майка българка популярен актьор и любимец на дамите,  подал жалба в полицията.

Потърсен от TrafficNews, Рахал лаконично заяви, че не иска да коментира случая. Актьорът, който на 20 октомври ще навърши 45 години, се готви за премиерата на филма „Завръщане”, чиито продуценти са той и Ники Илиев.  Първи у нас новата лента ще видят пловдивчани.

Това ще се случи на 15 октомври, а изборът на града под тепетата съвсем не е случаен – именно там се проведоха голяма част от снимките на „Завръщане“. След това филмът ще бъде показан в София (16 октомври), Варна (17 октомври) и Бургас (18 октомври). Още в следващите два дни – 19 и 20 октомври, екипът ще отпътува към английската столица. Прожекциите там ще се осъществят в Genesis Cinema, а на терен ще бъдат всички звезди от филма – Ники Илиев, Орлин Павлов, Башар Рахал, Бойко Кръстанов, Райна Караянева, Евелин Костова, Диляна Попова и Богомил Грозев, който е копродуцент.