Младеж обикаля с бухалка из столичен квартал и троши коли. Това твърди жена, която разказва, че колата ѝ е със щети след посегателство, дело на въпросния човек. Случаят е от ж.к "Света Троица", предаде GlasNews.

Лили Й. споделя, че страничното стъкло на автомобила ѝ било строшено с бухалка. Според жената нападението не е прецедент, а от хулиганството има и други машини, по които са нанесени щети. Тя твърди, че авторът на хулиганството обикаля из тъмната част на денонощието, а след това си тръгва.

Жената допълва, че в конкретния случай, про който колата ѝ била потрошена, са се отзовали съседи и служители на реда.

"Апелирам Ви да бъдете предпазливи, защото днес може да е колата, но утре може някой да пострада сериозно", заключава Лили Й.

Вижте цялата ѝ публикация, споделена в социалната мрежа:

Привет група, явно хубавият ни квартал вече не е толкова безопасен нощно време. Тази нощ един келеш реши, че ей така от нищото ще счупи с бухалка страничното стъкло на автомобила ми.

Оказа се, че този индивид обикаля по късните часове на нощта с бухалка и чупи стъклата на автомобили (доколкото разбрах, с моя вече са около 4-5), после си тръгва най-спокойно и необезпокоявано. Апелирам Ви да бъдете предпазливи, защото днес може да е колата, но утре може някой да пострада сериозно.

P. S. Благодаря на съседите си, които веднага реагираха, и на патрула от 3-то РПУ, които се отзоваха толкова бързо.