За пръв път в Бъкгария ще гостува едно от най-големите имена в пластичната и реконструктивна хирургия в Турция д-р Тургут Каядиби. Той ще прави безплатна консултация в областта на: Реконструкция на гърди, Уголемяване и намаляване на гърди, Липосукция, Абдоминопластика/ Tummy tuck, Фейслифтинг (вкл.ендоскопски), Ринопластика/Септопластика (piezo и др.),  Блеферопластика, Липофилинг (BBL),  Пост бариатрично оформяне, Офтамология, Естетична гинекология, Корегиране на пола, Бразилско дупе (BBL + имплант).
 
Д-р Каядиби завършва медицинското си образование в Университета по Медицина в Истанбул. Специализира в спешна медицинска помощ, където взема решение да специализира Пластична и реконструктивна хирургия. Специализацията си прави в най-престижния университет в Анкара, Холандия и Италия. В продължение на 6 години практикува и усъвършенства нови технологии в пластичната и реконструктивна хирургия. Работи като доброволец в екипа за спешна помощ при реконструктивни операции в най-голямата болнична верига Медикълпарк. От 2019 има частна практика и оперира в същата болница. Д-р Каядиби е изключително известен в своята сфера като доктор, който се справя с едни от най-сложните случаи. Той непрекъснато развива и усъвършенства нови технологии в пластичната хирургия. Въвежда една от най-сложните техники за опериране, ендоскопски фейслифт. Пациентите му са от цял свят, предпочитан е от пациентите в Холандия, Англия, Германия, Индонезия, Африка.
 
Пластичният хирург ще дава безплатни консултации в София на 9 и 10 юни 2023 година. Час може да се запази на e-mail: office@medihills.com или телефони 088 868 8805 и 088 847 0648
Адресът е гр.София, ул. „Цар Самуил“ 1, ет. партер №4.