Фрапиращ сигнал за агресия на публично място се разпространява в социалните мрежи. Столичанка твърди, че мъж е ритал домашното ѝ куче, а после се нахвърлил и върху самата нея.

Десислала С. разказва, че влязла да пазарува в магазин, намиращ се в столични "Банишора". Преди това тя оставила любимеца си пред обекта. Когато била на касата обаче, питомецът се измъкнал от нагръдника си и се вмъкнал вътре, за да я търси.

"Не е нападал, ръмжал, лаял, просто ме търсеше", пише тя. Това разгневило друг клиент на опашката, който започнал да рита кучето. Дамата опитала да защити четириногото, а тогава конфликтът ескалирал.

"Опитах се да защитя кучето си, мъжът почна да ме бие с юмруци в лицето, шията и гърдите", твърди Десислава С. Тя разпространява и кадри, на които се вижда сочения за извършител на нападението.

Десислава заявява, че в следствие на нападението е получила "охлузвания и кръвонасядания". От публикацията на жената се разбира, че е изкарала медицинско за травмите и е подала жалба в МВР.

"Пазете се от този конкретен мъж в "Банишора" и носете със себе си лютив спрей, защото явно агресията вече е навсякъде", с тъга констатира тя.

Вижте целия разказ на Десислава С., публикуван без намеса:

"Здравейте, днес кучето ми, на 9 месеца, се изсули от нагръдника си и влезе в магазин "Дар" на улица "Клокотница" в София. Беше 19:30. (Чаках на опашка на касите почти 20 минути)

От вратата до опашките на касите (1,5 метра след вратите). Не е нападал, ръмжал, лаял, просто ме търсеше. Мъжът преди мен на опашката почна да го рита. Опитах се да защитя кучето си, мъжът почна да ме бие с юмруци в лицето, шията и гърдите. Ето това е мъжът.

При желание, мога да предоставя номера на жалбата в полицията и медицинско за охлузвания, и кръвонасядания. За щастие няма нищо счупено.

Пазете се от този конкретен мъж в "Банишора" и носете със себе си лютив спрей, защото явно агресията вече е навсякъде".

GlasNews.bg продължава да следи темата. Готови сме да изслушаме версиите на засегнатите страни.

Очаквайте подробности!