Както всяка година... Еуфория, приготовления, луксозни рокли и скъпи костюми, високи токчета, малки чантички и много емоции... И балони, клаксони, родителски трепети. Както всяка година... Децата ни, завършили училище, преди да се втурнат стремглаво в истинския живот, изживяват своя "звезден" миг - абитуриентския си бал. Събитие, обикновено чакано с нетърпение, и в същото време изправящо и деца, и родители на нокти.

Защото абитуриентският бал си е предизвикателство. Разбира се, има начин разточителната - и като време, и като финанси организация, да се превърне в красив трепет и вълнение! Как ли? Много просто - в Мол Марково тепе има всичко необходимо за абитуриентите – тоалети, обувки, бижута, бельо и козметика... за да избегнете и досадата, и напрежението от пазаруването за празника.

Както е известно, никога не е рано за роклята за бала. Колекциите от пищни рокли на световни марки ще ви покажат не само световните модни тенденции в балните рокли, но и ще ви накарат да се почувствате като истинска принцеса. Ако все още не сте си избрали рокля, моделите в търговския център ще ви се сторят направо неустоими. Изберете вашата рокля, в която ще изглеждате уникални и ще се чувствате специални!

В Мол Марково тепе ще намерите и голямо разнообразие от елегантни абитуриентски костюми и официални облекла във всички възможни цветове. Класически или модерни, стандартни или екстравагантни, костюми или фракове и смокинги - няма как да не се почувствате комфортно и изискано. И... да станете звездата на бала!

А за да подчертаете красотата на роклята или костюма си, само на няколко метра от тях може да си изберете аксесоар, с който да изглеждате фантастично!

И... да бъдете просто щастливи. Защото това, че ще бъдете красиви, не подлежи на съмнение.