Очарователната изпълнителка и модна икона на България Алисия ще се качи на сцената на самураите в Пловдив. Утре вечер (09.01.2020), тя ще бъде специален гост на Bushido Club, като с присъствието си не само ще завихри мега купон, но и ще зарадва феновете си от града на седемте тепета, които не са един или двама. 

Всяко едно участие на фолк звездата се чака с огромно нетърпение от меломаните, тъй като партитата с нея винаги са съпътствани от богата музикална програма, голяма доза положителни емоции и много танци. Несъмнено певицата, с нюх към модата, и този път ще очарова пловдивската публика със стилен сценичен тоалет и бляскава цялостна визия. 

От Bushido Club готвят и специални ПРОМО оферти за всички посетители, решили да се забавляват в четвъртък вечер. 

В петък вечер, под светлините на прожекторите в клуба, пък ще излезе топ певицата на Пайнер - Емануела, която ще покачи градуса на настроението до ранните часове, защото подготвя луд купон. 

“ЖЕНАТА ХИТ!” – така е наричана от меломаните, защото още от началото на кариерата си, изпълнителката няма слаба песен!

Не пропускайте да посетите клуба и в събота вечер, когато ви очаква специалното диджей парти "YOU ARE GLAMOROUS".

Заредете се с добро настроение, а мястото е ясно – Bushido Club! Направете своята резервация на телефон: 0876 444 999.

BUSHIDO CLUBW GARDENPlaneta Payner Club by ONYXEtra Hall и гръцкият ресторант Elea – големият парти шлем под тепетата в комплекса 5POINTS.

Фън зоната разполага със специален паркинг и се намира на бул. "Санкт Петербург" 131.

Заведенията посрещнат своите клиентите не само с дизайнерски интериори, нов саунд и невероятен коктейл от музикални стилове, но и съблазняват с най- различни промоции, сет менюта и специални комплименти за дами и студенти. 
 
В една нощ, всеки посетител на мегакомплекса 5POINTS може да се озове на истински концерт, слушайки 3-4 изпълнители срещу символична сума. 

Спонсорирана публикация.