Зетят на Глория - Дани Милушев гръмна шампанско Moet Chandon пред родилното, щом разбра, че е станал баща. Самото видео бе споделено в мрежата от примата на фолка, която за първи път в живота си стана баба. 

Заедно с Дани и Глория беше и майката на певицата - Стефка Иванова, която не скри щастието си, че любимата и внучка вече е майка. 

"Най - любимата ми на света от Най любимата жена на света" - написа гордият татко Дани Милушев в мрежата и качи снимка на Симона Загорова и дъщеричката им. 

Стотици пожелания от известни личности, пък заваляха под публикацията на Глория, която първа съобщи радостната вест. 

"Да ви е жива и здава! Ех,каква хубава новина. Помня Симона почти бебе.Вече е майка... Голямо щастие на всички желая!" - написа Азис. 

"Честита радост! Здрави и благословени да сте цялото семейство!", пожела Ивана.

"Добре дошла на бял свят на още една Галина! Честита радост, Глория" - гласи поздравът на Галена.

"Честито на цялото семейство! Надявам се и двете да са добре." - пише Джена

"Честита радооооост!!! Живи, здрави и много щастливи да стеее!!!" - е коментарът на Нелина, а Есил Дюран написа "Каква радостна новина!!!Да ви е жива и здрава,да расте в мир и любов малката Галина! Да е надарена с талант и късмет!"

Своето пожелание за здраве и щастие отправи и собственик на музикална компания Пайнер - г-н Митко Димитров. 

"Да е здрава и щастлива и само радост да ви дава!" - написа той в профила на Глория. 

Своите коментари с пожелания написаха още Преслава, половинката на Криско - Цвети Петрова, Маги Сидерова, Ивелина Колева, Гергана, Бони, Наталия Гуркова, Рени и много други. 

Припомняме, че Симона Загорова стана майка късно снощи. Бебето носи името Галина и е кръстено на баба си Глория, както е нейното истинско име. 

Тя тежи 3100кг, а големината й е 50см. Младата майка Симона определи деня като "благословен и най-важният в живота й". 

"Сърцето ми е пълно! Вече знам какъв е смисълът на живота и как точно изглежда най-истинската любов. " - написа Симона в мрежата. 

Глория стана баба – Симона кръсти детето си на неяСимона Загорова и Дани Милушев станаха родителите на малката Галина