Примата на поп фолка Глория стана баба за първи път! Дъщеря й Симона Загорова и нейният любим Дани Милушев се сдобиха с първата си рожба – Галина.  Видно е, че бебето е кръстено на самата Глория, а Симона показа щастливия миг в профила си в Инстаграм.

"Боже, благодаря за този дар! Благодаря за благословения ден и за най-хубавия момент в живота ми! Сърцето ми е пълно! Вече знам какъв е смисълът на живота и как точно изглежда най-истинската любов. Тя тежи 3100кг, големината й е 50см. и се казва Галина! Добре дошла, съкровище! Благодарим на Д-р Мишел Шоайб и целия екип за професионализма и отношението!", написа Симона във Фейсбук и показа снимки с новородената си дъщеричка.

"Моята прекрасна Мони днес стана мама на малката Галина! Благодаря ти Боже за този дар!", написа баба Глория в своя инстаграм профил.

 

Любовта между Симона и Дани стана ясна през 2020 година, като имаше слухове, че Глория не харесва половинката на дъщеря си. През последните месеци очевидно те затоплиха отношенията си, като популярната певица все по-често се забелязваше в компанията на влюбената двойка в публикациите в социалните мрежи. Симона избра и специален ден, за да запознае любимия си с баща си Илия.

Самата Глория изпрати трудна 2020 година, след като изкара тежък COVID-19, като неведнъж изрази притесненията си относно липсата на работа заради пандемията.  2021 година обаче започва с един прекрасен повод на Глория да загърби неслуките в живота.