Новата Кралица на Бургас е Йовита Георгиева! 17-годишната зеленоока красавица, която спечели сърцата и гласовете на жури и публика, е и новото лице на Christian of Roma. Над 2 хиляди души се събраха под покрива на летния театър в Бургас, за да наблюдават избора на най-красива бургазлийка. Журито беше единодушно, тъй като Йовита буквално превзе сцената и омая с красота и грациозност всички. 

Организаторите на конкурса повериха бекстейджа на най-красивото събитие в Бургас на Christian of Roma, който бе поет от представителното студио VIP Christian of Roma Center в Бургас безвъзмездно. Стилистите на най-голямата козметична компания в България с много ентусиазъм се погрижиха за безупречната визия и прически на всички конкурентки. 

А те бяха неотразими!

Новата Кралица на Бургас е ученичка в Професионалната гимназия по туризъм, носителка на десетки титли и отличия по спортни танци. Грациозната зеленоока красавица Йовита Георгиева ще бъде бургазлийката, която ще представя град Бургас в националната надпревара Мис България през есента. 

Лентата и короната й бяха връчени от Мис България '98 Наталия Гуркова и миналогодишната победителка Рени Радева. Първа и втора подгласнички на новата Кралица на Бургас станаха Анабела Димитрова и Яна Пенчева. Новоизбраната Кралица на Бургас Йовита Георгиева спечели и симпатиите на публиката. Освен челното първо място хубавицата бе избрана и за лице на публиката.

За настроението на гостите пък в летния театър Бургас се погрижиха победителите в Бургас и морето - Фортисимо, Весела Нейнски, Нелита, Мея и децата от танцова школа Estrella с хореограф Олга Димитрова.