Първият уикенд с големи събития в най-новото петзвездно място за купон под тепетата стартира тази вечер. Първа на сцената на „Plovdiv Event Center” ще се качи невероятната Ивана, заедно с нейния бенд.

Ивана се превръща в любим изпълнител на меломани, благодарение на умението й да създава истински хитове. Тя ще пее за всички фенове на поп фолк музиката в най-новото място за забавление в Пловдив. Концертът "Среща с приятели" стартира в 20:00, а доброто настроение е гарантирано.

В събота /12 март/, гост-изпълнител ще бъде очарователният Орлин Павлов, а заедно с него ще бъде и бенда му. Талантливият артист освен актьорски заложби притежава и невероятен глас.

Орлин ще изпълни най-известните си песни, а позитивната му и артистична натура, ще разчупи настроението с едно различно и интересно шоу.

На 18 март на пловдивска сцена се завръща любимецът на няколко поколения българи Веселин Маринов . Дългогодишният му опит на сцената и умението да разчувства всички присъстващи с лекота е запазена марка на изпълнителят, който прави едни от най-емоционалните концерти в България.

Трите събития стартират в 20:00 часа в „Plovdiv Event Center” , намиращ се на бул. „Освобождение” 27, а билети и за събитията можете да закупите предварително, на място на цена от 10 лв. или от bilet.bg и plentix.co.

При предварително закупуване на пет билета - получавате още един билет бонус, като офертата важи само за билети закупени на телефонен номер: 0879 28 88 88.

В „Plovdiv Event Center”  ще станете свидетели на интересни и различни спектакли , концерти и представления, а за да бъде изживяването още-по приятно можете да го комбинирате с напитки и коктейли от марков алкохол.

Toва е първото място в Пловдив, която комбинира в едно място театър, пиано бар, дискотека, място за фирмени събития, концертна зала и предоставя терен за най-различни и грандиозни събития и шоу-спектакли.

Вижте предсотящите събития в „Plovdiv Event Center” през месец март: