Топ коафьорът на Christian Of Roma Огнян Филипов даде старт на новия сезон в салона си. Колеги и приятели уважиха празника на бюти салона Rushell на ул. „Николай Коперник” 48 в София.

Звездата на Огнян Филипов изгрява още през 2000-та година, когато става член на Intercoiffure България. Оттогава животът му е динамичен, работи здраво в салона си Rushell, участва в международни конкурси и шоу програми. Истинско признание получава през 2009 година, когато става Специалист обучения в колориметрия и подстригване. Години наред Огнян е част от техническите специалисти на Christian Of Roma, а от 2017-та се присъедини към българския екип на L`Anza – най-новата марка в портфолиото на компанията.

„Пожелавам си да вървя нагоре, да постигна всички успехи, които мога да си пожелая и да докажа на моите клиенти, че L`Anza е моят прекрасен избор те да бъдат доволни, а аз да постигам желаните резултати” – сподели по време на официалното откриване на новия сезон за салон Rushell, Филипов, в компанията на прекрасната си съпруга Ирена.

Десетки приятели и колеги го поздравиха и му пожелаха попътен вятър. Собственикът на Christian Of Roma, г-жа Елена Кристиано, лично уважи празника и сподели възхищението си от модерната визия и нов интериор на салона. Стилистът получи лично поздрави и от актьора Станислав Яневски.

„Доволен съм и искам да имам разнообразие от брандове, затова в салона ще работя и с други две марки от портфолиото на Christian Of Roma, Sexy Hair и InSight. Това ще ми даде възможност, наистина да постигам добри резултати като ефект в косите на моите клиенти” – сподели той.

В Rushell, освен за косата, се предлагат всички услуги, свързани с красивата визия. За Огнян Филипов успехът означава много работа и се надява да има поводи да събере колегите си по време на откриването на поне още два салона. Той следва пътя си стъпка по стъпка, постигайки целите си.

„Щастлив съм, че като част от голямото семейство на Christian Of Roma имам възможност да осъществявам мечтите си.” – признава Филипов с благодарност.

Коя е следващата му голяма стъпка ще покаже бъдещето. Филипов цитира слогана на L`Anza-B.I.G – Believe Inspire Grow, разказвайки какво го кара да вярва, от къде черпи вдъхновение и кое е това, което го кара да расте в професията си: „Продуктите ме карат да вярвам, в това, което могат. Това, което ме вдъхновява и винаги е било – международния екип, а това, което ще ме накара да раста е да съчетая всички тези неща и един ден с екипа на L`Anza да излезем на международен подиум.”