Задръжките падат, а с тях и правилата! Само ден ни дели от голямото откриването на денс клуб Remix в Пловдив. Tой ще е най-новото попълнение на мегакомплекса 7POINTS и оттук насетне ще бъде отличният избор за тези от вас, които търсят дива нощ, която приключва чак по светло. 

Официалното откриване на денс клуб Remix ще се състои утре вечер (22 октомври), а специален гост на OPEN партито ще бъде рап звездата 100 Кила, който обещава един тотално различен купон. 
 
 
Само ден по-късно, на 23 октомври (петък) посетителите на заведението ще имат възможността да се развихрят и раздадат на макс с партито Трамвай №5 и най-яките музикални попадения.
 
 
Изненадите не свършват до тук, тъй като в събота вечер всички гости на денс клуб Remix ще чуят разнообразни хитови парчета от всички жанрове на тематичното парти, което ще носи името ДИСКОТЕКА. 
 
 
Идните студени дни вече няма да ви изглеждат толкова сиви и мрачни, тъй всеки петък и събота в денс клуб Remix ще ви очаква нещо наистина различно, диво и колоритно.
 
Безплатен вход, БоМ-БоК промоции и без минимална консумация са само част от предимствата, с които новият нощен звяр на фън зоната 7POINTS ще привлича пловдивчани и гости на града. 
 
 
Заведението на бул. "Санкт Петербург" 131 ще залага на различна концепция и е повече от сигурно, че ще направи нощния живот на Пловдив много по-интересен, вълнуващ и динамичен.
 
Само в Remix ще имате възможността да покажете гласовите или танцовите си възможности под светлините на прожекторите и да станете звездата на вечерта. Оттук насетне, това ще е мястото под тепетата, в което "ще падат дрехи и задръжки", а дансингът ще доминира. 
 
Увеселителното заведение ще създава такава атмосфера, в която всеки да се чувства комфортно, да бъде себе си, дa бъде напълно свободен и да се забавлява със своите приятели.
 
За резервации: 0878 333 330
 

Новият диско клуб ще е част от комплекса с висока концентрация на барове и ресторанти 7POINTS. "Най-големият дансинг" в България събира още клубовете Bushido Club, Planeta Payner Club by Onyx, 7Lounge, гръцкият ресторантa Elea, денонощният ресторант Soho day&night и залата за всякакви събития Etra Hall