След голямото затишие, Пловдив е готов на посрещне цяла плеяда фолк звезди. Oще на 15 юни започват епичните нощи в града на седемте тепета, а старт на голямото избухване дава култовата дискотека Planeta Payner Club by Onyx, разположена в мегакомплекса 7POINTS

Купонджии пригответе се! Пребройте роклите и ризите в гардероба, защото вероятността да не ви стигнат е голяма. Вадете тоалетите докато е време, защото летният парти маратон в Пловдив започва още от идния понеделник.

Тон на първото голямо избухване в любимия ви поп-фолк клуб дава жената с купон в кръвта и кадифе в гласа - Бони. 

Изпълнителката ще пее с ексклузивитет в Planeta Payner Club by Onyx на 15 юни, а участието и дава старт и на големите Бом-Бок пaртита и мега промоции, които предлага заведението. 

Предвид факта, че легендарната певица е царица на живите изпълнения и има умението да владее сърцата на почитателите на поп- фолка, няма съмнение, че шоуто й ще бъде повече от страхотно. 

Силните вечери и здравите Бом-Бок партита в Planeta Payner Club by Onyx ще продължат и в следващите два дни, когато освен всичко, входът ще бъде свободен!

На 16 юни, вторник, за меломаните ще пее магнетичният Меди Гогов, който за бързо се превърна в любимец на дамите и спечели сърцата на публиката с хитови парчета. 

Сряда, 17 юни, пък е отредена за ангелогласната Деси Слава, която след дългата пауза готви култова купонджийска вечер, изпълнена с много танци, хитове и добро настроение. 

С феновете си от Пловдив ще се срещне и победителят в предаването "Като две капки вода" Фики, който ще излезе под светлините на прожекторите в Planeta Payner Club by Onyx на 19 юни - петък.

Наследникът на Тони Стораро обещава да взриви дискотеката с гласа и песните си и да вдигна настроението на макс.

Заведението ще посреща посетители и в събота вечер, когато ще има тематично диджей парти, а купонът е гарантиран. 

Телефон за резервации: 0877 777 999 

"Най-големият дансинг" в България 7POINTS събира клубовете Bushido Club, Planeta Payner Club by Onyx, W Garden, гръцкият ресторантa Elea и залата за всякакви събития Etra Hall. 

На 18 юни врати отварят и нови две парти локации - лаунж бар 7LOUNGE, който ще привлича посетители с модерната си лятна градина и ресторант Soho day&night, който ще предлага богато меню от храни и напитки по всяко време на денонощието. 

Мегакомплексът 7POINTS разполага със специален паркинг и се намира на бул. "Санкт Петербург" 131.

5points вече е 7POINTS! Мегакомплексът открива сезона с две нови парти локацииНа 18 юни врати отваря 7 LOUNGE by W club – новото име на забавленията под тепетата