На днешната дата скандалната певица Дара отбелязва своя 22-ри рожден ден. Специалния ден тя отбеляза с предизвикателен проект, за който разказва, че е създаден в мразовита вечер в град Пловдив през изминалата година. 

Идеята “MAMACITA“ да се появи навръх рождения и ден е нейна. 

"Това е специален подарък от мен за всички вас! Отдавна искам да споделя парчето с вас, но ето че днес празникът ми е двоен. Създадох MAMACITA в Пловдив една мразовита вечер миналата година. Freestyle...easy, но този определено се различи от другите freestyle-и, които съм правила, а желанието ми да го споделя с вас растеше всеки ден. MAMACITA е разговор между сърцето и разумa ми. Насладете й се с по един шоколад в ръка докато слушате, аз черпя. Благодаря ви за всичко! Обичам ви!" - пише Дара в профила си в Инстаграм.

В новия си проект хитовата изпълнителка смело представя както един свой друг поглед за музиката, така и още по-пораснала версия на себе си.

Добрата новина е, че пловдивчани ще могат да чуят новото парче съвсем скоро на живо, тъй като Дара ще гостува под тепетата на 18 септември (петък) в емблематичния клуб - Morado Premium Club.

Тийн идолката създава “MAMACITA“ заедно с музикалния продуцент и неин близък приятел – Константин Бешков – Kay Be. Двамата записват и испанска версия на парчето, която ще търси реализация извън България.

За видеото DARA и екипът и се доверяват на режисьора Димитрис Георгиев и оператора Росен Савков. В него тя играе нова и различна роля, преминава през рождения си ден, за да тръгне променена от мястото, където е била, към нещо ново.

Обичам трап музиката и свободата да творя. Благодарна съм за всички възможности, които имам да правя онова, което искам“, споделя DARA.

 

“MAMACITA“ излиза след супер успешния сингъл на DARA - “Ай Ай”, който се превърна в най-излъчваното парче в българския ефир през последните 5 седмици.