Коктейл в Новотела, наздравици в W Garden и афтър парти в Галакси. Бизнесменът Тодор Бакалов, който цяла България познава като Тошко Кмета след участието му в „Къртицата ,  беше подготвил „голям шлем“ за приятелите си за 33-я си рожден ден. За тяхна чест  почти всички успяха да финишират и издържаха чак до ранни зори.

Празникът на предприемача мина под знака на марката „"Louis Vuitton“. Кмета се появи с фланелка с логото на дизайнерската марка, а звездите на бранда бяха и върху тортата , покрита с шоколад и ягоди.

Водещата на „Папараци“  Николета Лозанова пристигна за събитието в компанията на приятелката си Ваня Красимирова , новтората прекара почти цялата вечер в разговор на любимия си Мартин. Сред гостите бяха забелязани Павлин Гагаузов- син на бившия министър на регионалното развитие, земеделският производител Цветомир-Цуни , който преди време често бе забелязван в компанията на Преслава , футболистът Павел Виданов, собственикът на „Галакси“ Красимир Костадинов и други известни пловдивчани. Имаше гости и от столицата.

Оценявайки чувството за хумор на рожденника, някои от приятелите му  подариха скъпи хавански пури и комплект ножчета за рязане на пурите. Бакалов , който е заклет непушач прие подаръците с усмивка и се закани, че ще им върне жеста.  

 Още новини четете ТУК!

TrafficNews.bg