Най-обичаният бургаски изпълнител Тони Димитрова изпраща дъщеря си Маги днес. Тони с абитуриентката  минаха през пл. "Св. св. Кирил и Методий", където 19-годишната Маги бе избрала да празнува със съучениците си от Частната езикова гимназия в Бургас, съобщава Флагман.бг. Тя вече не е част от това школо, но реши да се сбогува с училището именно с бившия си клас. Маги разкри, че ще кандидатства в НАТФИЗ.

Тя е избрала за бала си изящна небесносиня рокля, цялата обсипана в перли. Красавицата определено е наследила чара на майка си - държи се изключително земно, естествена е пред камера, а и има невероятно излъчване, което със сигурност ще в превърне в звезда.

Една от най-харизматичните тв водещи Ани Салич също изпраща абитуриент тази година. Това призна самата тя в ефира на Нова телевизия тази сутрин. Преди месец водещата празнува юбилей. 

"Мисля си, че на 50 човек трябва повече да дава на околните, но знам, че имам още много да науча. Дано са прави приятелките ми, че животът сега ще стане още по-интересен. Благодарна съм за изминалите години и хората, с които ги стоделях. Надявам се да имам още по-дълъг път пред мен и да срещна още много добри хора", каза Ани Салич.

Екипът на TrafficNews.bg пожелава попътен вятър на наследниците на двете обичани българки.