Пловдивската дива Сузанита отбеляза подобаващо своя 16-ти рожден ден и купонясва до малките часове заедно с приятели. 

Големият ден започна с посещение на едно от любимите заведения на певицата - Емементо, където я посрещнаха с дузита шотове и куп наздравици за нейно здраве. 

Оттам, щерката на Орхан Мурад, се отправи към студио за красота под тепетата, където се погрижиха за празничния й външен вид. 

През цялото време тя не спираше да пуска така любимите й сторита в Инстаграм, а последователите й я затрупаха с поздравления и снимки по повод специалния за тийнейджърката ден. 

Последва и снимка с торта с логото на Шанел, а под нея изпълнителката на "Луцифер и Буда" написа: "SWEET 16! Благодаря на всички за прекрасните пожелания ! Да ви се връща на всички! Съжалявам, че не успях да отговоря на съобщенията ви, но оценявам факта, че сте си отделили от времето за моя специален празник ! Благодаря !". Кадърът събра над 23 хиляди лайка за по-малко от 24 часа. 

За голямото парти бе резервирано сепаре в известна пловдивска дискотека, където цяла нощ се лееше Моет, а от персонала няколко пъти изненадаха рожденичката с искрящи фойерверки, които допринесоха за празничната атмосфера. 

Приятели на Сузанита станаха част от купона, като сред тях бяха моделът Даниел Георгиев и майка й, която бе неотлъчно до нея през целия ден. Фолк звездата Галин, който беше гост на заведението, също не пропусна да се отбие на сепарето при рожденичката, за да я поздрави. 

Сред гостите обаче липсваше нейното гадже Александър, което накара всички да заговорят за повторна раздяла?

За големия ден пловдивчанката заложи на къс топ и латексов клин, а веселбата продължи с много танци, салфетки и наздравици до сутринта.