Пловдивчанката Сузанита изуми потребителите с ново решение, относно външния си вид. Преди няколко дни, дъщерята на Орхан Мурад пусна стори в Инстаграм, на което показа “разкрасителна” интервенция, но този път вместо да постави още хиалурон в устните си, направо точно обратното - реши да гo разгради.

Мнозина смятат, че решението за промяна във външния вид е провокирано от сегашното и гадже Денис, в което тя е лудо влюбена. Според слухове, той не одобрявал прекалено големите устни и придружавал Сузанита на всяко нейно участие по нощните клубове. 

Днес, изпълнителката сподели и видео, на което показва крайния резултат след процедурата, а последователите и са категорични, че така изглежда доста по-добре и естествено от преди. 

Сузанита стана популярна у нас именно с провокативния си външен вид, но и с песните и клиповете си, които са не по-малко скандални. Въпреки това, тя не веднъж е споделяла, че за нея е важно тя да се чувства добре и да има подкрепата на най-близките си, а не на масата от хора. 

В момента пловдивчанката подготвя нов музикален проект, за който загатна в своята официална Инстаграм страница. Освен това скоро е премиерата на филма "Дани. Легенда. Бог", в който Сузанита участва и си партнира със звездата от "Откраднат живот" и водещ на риалити предаването на NOVA "Игри на волята" Димо Алексиев.