Скандалната изпълнителка Сузанита сподели в свое стори, че се чувства изключително горда със своята майка Шенай Мурад, която в момента работи като таксиметров шофьор в Пловдив. 

За своята професия, Шенай съобщи преди дни, в личния си фейсбук профил, с уточнение " От 1 януари 2020 година започвам да обикалям из Пловдивските спирки и да превозвам възрастни хора и майки с деца до домовете им, абсолютно безплатно! Ще го правя 1 път в седмицата за известно време." - написа тя.

 

С новината, Шенай успя да спечели симпатиите и уважението на своите последователи в мрежата. За Новата година тя си пожела и нова таксиметрова кола, като сподели снимка на модела, който си е харесала. 

Разбира се, не липсваха и хейтърски коментари, след които Сузанита не си замълча и изказа своето мнение: "Тия всичките, които са ги коментирали тия просташки коментари. Еми ще умрете сами и ще горите в ада безпомощни, щото не сте добри хора. Нема кво да стане" - пише щерката на Орхан Мурад в Инстаграм стори. 

Междувременно, тя представи и първата си баладична песен - “Някаква луда”, като подготовка за март месец, когато обещава, че ще се завърнe с гръм и трясък.