Екипът на студио за красота в Пловдив се посвети на благотворителна кауза за баловете и успя да сбъдна мечтата на абитуриентка. 

Стилисти, маникюристи и гримьори от Beauty Studio Pearls се погрижиха за цялостната визия на Микаела - възпитаничка на Преходно жилище към КСУ “Олга Скобелева”.

 

В инициативата се включиха и приятели на собственичките на студиото за красота - Нора и Тита. За грима се погрижи топ гримьорката на Пловдив Марта Трайкова, а луксозният автомобил за специалния ден на момичето бе подсигурен от собственика на R VIP MOTORS - Рамадан Тевфик. 

Самата Микаела не пропусна да благодари на всички, които са направили нейният абитуриентски бал реалност.

"Едни страхотни, незабравими хора и един уникален отбор, ето това е работа в екип. Скъпи момичета, благодаря ви от сърце за това, което направихте за мен! Благодаря ви искрено, че ми помогнахте да сбъдна мечтата си и благодаря, че бяхте до мен....ОБИЧАМ ВИ!" - гласят трогателни думи на зрелостничката.  

Доброто дело ще има своето продължение, тъй като екипът на Beauty Studio Pearls ще се погрижат и за перфектната визия на още две деца в неравностойно положение, чиито балове тепърва предствоят. 

Собственичките обещават да превърнат благотворителната кауза в традиция и всяка година да се включат в нея.