С песни, танци и невероятно предложение за брак бе белязан един от най-щастливите дни за Стоян Стоев – Големия Канар. В петък той вдигна тържество за чудо и приказ, а поводът не бе само един.

Преди дни Канара официално бе освободен от затвора, където прекара 6 месеца. Той бе посрещнат от най-близките си роднини, приятели и колеги. Класни питиета се лееха по масите, музиканти и оркестри огласяха дома на Канарите, а гостите се гощаваха с агнета, специално приготвени по тайна рецепта на семейството.

Кулминацията на вечерта – романтично предложение за брак. Канара падна на колене и поиска ръката на единствената си любов – Малина.

„Това е любовта на живота ми”, каза Големия Канар.

Стоян Стоев застана специално пред камерата на TrafficNews, пред която бе по-искрен от всякога.

„Последните шест месеца бяха много хубави за мен. Добра почивка и съм доволен, че ми помогнаха да почина през пандемията", пошегува се Стоян Канара. Той добави, че през последните месеци си е направил една цялостна равносметка за нещата които са изминали и тези, които предстоят.

„Празнувам за последните 6 месеца и ще празнуваме за следващите 60 години, които ни предстоят. Пожелавам си много неща - на първо място да съм жив и здрав, заобиколен от близките ми, приятелите ми, да съм обграден от музика. Да имам много проблеми, да ги разрешаваме. Имах много хора до себе си през тези 6 месеца, за което им благодаря", каза още Канара.

Той бе категоричен, че чака този момент от години.

„Малина е жената на живота ми, обичам я и няма нужда от излишни обяснения. Всеки който ме познава знае, какво изпитвам”, допълни Канара. Той обеща да не спира да твори и да радва феновете на оркестъра с музика.

Стоян и Малина получиха пожелания за щастие и вечна любо. Семейство Стоеви изненадаха сина си с дарове и посрещнаха Малина по-скоро като дъщеря, а не като снаха.

Развълнувана Малина разказа пред TrafficNews любовната си история със Стоян. Двамата са заедно от деца. Дългогодишната връзка на Стоян и Малина премина през множество възходи и сривове, но въпреки всичко любовта отново възтържествува. 

„Между нас има любов още откакто бяхме ученици. Никога не е гаснал пламъка. Където и да ме били, винаги в сърцата си сме били заедно. Той е моята единствена любов”, каза пред TrafficNews Малина.

„Много се вълнувам, не очаквах такъв развой на вечерта. Подозирах, че Стоян готви нещо. Той ме изненадва винаги – приятно и неприятно. Пожелавам и на двама ни да сме здрави, винаги заедно и да се обичаме все така истински. Много силни чувства имаме един към друг. Връзката ни е кармична. Това е мъжът на живота ми, най-щастливата жена на света съм”, разказа пред камерата на TrafficNews Малина.

Купонът в къщата на Канарите продължи до малките часове на нощта.

Стоян Канара излезе от затвора, невиждан купон се вихри в КатуницаДжена, няколко оркестъра и народни певици са само част от гостите на тържеството, което е досущ като събор