Племето на Силните допусна трета поредна загуба на Арената на “Игри на волята” тази вечер. Трудности в първия етап на номинационната битка на плувкинята Виктория забавиха Зелените и те не успяха да настигнат своите съперници до самия край. Загубата за обитателите на Брега на отчаянието означаваше племенен съвет и сигурна елиминационна битка за двама от техните воини.

Номинационният двубой противопостави трите племена в сблъсък на сила, интелект и стратегия. Гордите бяха изградили най-правилно своята тактика по трасето и първи стигнаха до финалния пъзел, където компютърният специалист Мартин и новото попълнение на племето Миряна успяха да решат ребуса преди всички останали. Втори завършиха Дръзките, които продължават седмицата без нито един провал.

Поредицата от загуби за Силните изостриха настроенията в отбора, а капитанът на племето Силвия изгуби доверието на почти всички свои съплеменници, пише Нова тв. От кризисната ситуация се възползва транспортният търговец Раду, който продължи да подкопава авторитета на лидерката на противоположната коалиция.

Спасилият се от изгнание Венци пък стана обект на агитация от изолирания бизнесмен Кралев и бившата обитателка на Блатото Миряна, които направиха първи опити да го привлекат към техния новосформиран съюз.

Утре най-екстремното риалити продължава с нова номинационна битка и два емоционални племенни съвета, след които ще бъдат определени и четиримата номинирани тази седмица.

 

 

 

Снимки: Нова тв