Посетители на ONYX Club снощи станаха свидетели на романтично предложение за брак. 20-годишният Бойко Андреев поиска ръката на 23-годишната танцьорка Жанет Нейчева по изключително неочакван начин, а събитието от паметната нощ със сигурност ще остане дълго в съзнанието на девойката.

Нищо неподозиращата млада дама бе повикана на сцената, на която изненадващо се появи нейният любим, държащ в ръката си кутия с годежен пръстен пристъпвайки към своята избраница на фона на Сватбения марш на Менделсон, той падна на колене с думите:

„Виж бебе, въпреки че сме от малко време заедно искам да ти кажа, че много те обичам и ти си жената за мен! Ще се омъжиш ли за мен?”

Жанет, бе изненадана от емоционалното предложение, но без колебание изрече чаканото от младежа „ДА”!

Всички присъстващи започнаха дружно да ги aплодират и да викат "Честито" на двойката, а купонът за двамата продължи подобаващо с много целувки, прегръдки и бурни емоции.

Заведенията, които са част от 7POINTS неведнъж са ставали арена на подобни романтични жестове, а емоцията отново се връща там, като голяма част от младоженците избират сватбеният миг да се състои в най-бляскавата сватбената зала под тепетата - Etra Hall.