Днешният ден е вълнуващ, както за малки, така и за големи. Родителите изпращат децата си на училище, а някои от малчуганите прекрачват училищния праг за пръв път. Сред тях са и децата на популярни български личности, които побързаха да се похвалят със своите ученици в социалните мрежи.

Един от тях е и поп фолк певецът Константин. Той изпрати неговия син в първи клас, като преди това публикува снимка в инстаграм, под която пише:

„На добър час в първи клас, сине!”

 

Ваня Джаферович и Евгения Джаферович също имат първолаче.

"Честит първи учебен ден, мили деца! На добър час! Аз съм една щастлива майка на първокласник и четвъртокласничка и още по-щастлива съм, че на този празник присъстват и техните прабаба и прадядо", написа Евгения.

 

Продуцентът Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева също се похвалиха с първокласник. Синът им ще учи в музикалното училище в столицата.

"Има някои неща, които дори да се случват за четвърти път, всъщност отново са за първи. Благодарим на Съдбата за възможността да преживяваме отново вълнението от 1-вия учебен ден. На добър час на всички деца! П.п. Няма да ви лъжем...поплакахме", написа Иван.

 

Александър Кадиев изпрати първокласничка, която ще учи в "Българско школо". Малката Кати бе облечена с народна носия на първия й учебен ден.

Журналистката Биляна Гавазова също изпрати син първолак.