Атрактивен начин за празнуване на дамския празник 8 март предлага пловдивско заведение. Освен разнообразно меню, е предвидена и музикална програма за посетителите, която да превърне празничния повод в незабравим купон. 

Djanam Steak House Plovdiv, намиращ се в перлата на нощния живот в Пловдив – комплекс 7points, е перфектното място под тепетата за всеки, който обича добрия вкус, изискана обстановка и първокласно обслужване.

Вечерта ще бъде изпълнена с приятни емоции, невероятни кулинарни предложения, маркови алкохолни напитки и музика на живо, изпълнена от талантливите Люси и Андреас, които знаят как да направят незабравим купон.

Само на метри от ресторанта се намират най-актуалните нощни клубове в града, които ще помогнат за перфектен завършек на женския празник.

Ако искате осмомартенската вечер да бъде незабравима, изпълнена с красиви моменти, много усмивки и празнично настроение, побързайте да направите резервация на телефон: 0879 68 68 68

На 9 март /сряда/, гост-изпълнител в Djanam Steak House ще бъде гласовитият Тони Стораро, който ще ни припомни старите и ще изпълни най-новите си хитове, а наздравиците ще бъдат неизменна част от вечерта.

Вечерта на 11 март /петък/, ще бъде изпълнена с много гръцки ритми, защото за гостите на заведението ще пее Андреас.

В събота пък ще можете отново да се насладите на изключително вкусна храна и приятно настроение, за което ще се погрижи DJ PARTY-то.