Тази седмица най-известните имена от българския хип-xоп се завръщат на пловдивска сцена. На 25 март, Plovdiv Event Center се превръща в арена за разбиващо събитие с участието на най-слушаните в жанра изпълнители 100 кила и група „ЪпсурТ”. Шоуто ще бъде различно, мащабно и завладяващо.

Хитовете „Направо ги убивам”, „Няма такава жена”, „ Аз съм 6” на 100 кила и „3 в 1”, „Втора цедка”, „Звездата” и други на „ЪпсурТ” ще звучат в най-новото място за забавление под тепетата, а усмивките, наздравиците и доброто настроение са гарантирани.

Събитието ще бъде предпоставка за великолепно преживяване, което ще се превърне в незабравим спомен, а участието на изпълнителите започва в 23:00 часа в Plovdiv Event Center на бул. „Освобождение” 27.

На 26 март /събота/, любителите на театралното изкуство ще станат свидетели на един истински моноспектакъл с участието на Владислав Карамфилов – Въргала. В „Мемоарите на един Въргал“ той разказва истории от живота си – от сцената и от екрана.

Toй ще представи своята житейска участ да бъде беднякът милионер, мързелив работохолик, семеен ерген, крал и ще влезе в други най-различни образи. Моноспектакълът е изключително забавен, защото историите в него са разказани лично, откровено и от сърце.

Билети и за събитията можете да закупите предварително, на място или от bilet.bg и plentix.co.

При предварително закупуване на пет билета - получавате още един билет бонус, като офертата важи само за билети закупени на телефонен номер: 0879 28 88 88.

В най-новото петзвездно място за купон ще станете свидетели на различни спектакли , концерти и представления, а за да бъде изживяването още-по приятно можете да го комбинирате с напитки и коктейли от марков алкохол.