Пловдивчанки с вкус към модата приковават погледите на гръцкия остров Миконос. Това са чаровната блондинка Петя Арабаджийска и модната блогърка Дария Кунчева. 

Първа със снимки от слънчева Гърция се включи Петя Арабаджийска. Преди Миконос, тя отскочи до друг от най-красивите острови на Цикладите - Санторини. За кадрите от там, красавицата заложи на дълга бяла рокля, позирайки на фона на изкусителна гледка с белите къщи и църкви със сини куполи. 

Морското и пътешествие продължи към Миконос, където посети едни от най-известните места там - заведението Nusr-Et Steakhouse Mykonos, където самия Бей на солта приготви вечерята и, бийч бара Principote, Cavo Tagoo, както и уникалните плажове Scorpios и SaintAnna. 

През деня Петя събираше погледи с разнообразни и атрактивни бански костюми, а вечерите с дълги рокли, обсипани с камъни и блясък. 

Преди 4 дни, от Principote се тагна и фешън блогърката Дария Кунчева, която заложи на елегантен плажен стайлинг по последен писък на модата.

Последва посещение на Scorpios, където Дария се отдаде на водни спортове, а небцето си погали с вкусните и пресни морски дарове, които предлага ресторанта към популярното място. 

Припомняме, че пловдивскит лекар-инфлуенсър Панче Димитриев, известен с екстравагантния си стил на обличане, също не остана незабелязан на гръцкия остров Миконос. 

Модните запалянковци бяха привлечени от всичките аутфити на пловдивчанина, който дори получи предложение от няколко души за съзместен бизнес - общ моден бранд, който да се продава в чужбина.

Запазена марка на д-р Панче Димитриев са кимоната, комплектите и сетовете с еднаква шарка, които са по негов дизайн и се изработват по поръчка специално за него. Интересът бе особено голям именно към тях.