Борислава Господинова е умна, красива и елегантна секси мама. Само преди седмица родната пловдивчанка отвя конкуренцията в морската ни столица и стана горда носителка на титлата Мисис Варна 2020. 

Красавицата се определя като една слънчево морско момиче, което носи Пловдив в сърцето си. Тя е щастливо омъжена жена и със съпруга и, който е сред изтъкнатите капитани на кораби, имат две прекрасни дечица - момченце и момиченце. 

Борислава е родом от града на седемте тепета Пловдив, а средното си образование завършва в Техникума по облекло Ана Май, със специално конструктор-моделиер. 

Докато е ученичка помага във фирмата на чичо си, който се занимавал с кино, а по-късно работи като управител на ресторант в града, като остава на тази позиция близо 2 години.

В друг етап на живота си, Борислава решава да се развива в сферата на кетъринга и организацията на различни по вид събития, като дълго време се отдава на тази дейност.

"Смея да твърдя, че бяхме най-успешната фирма в тази среда..., но оставих бизнеса, за да... създам семейство!" - споделя пред Trafficnews най-красивата омъжена варненка за 2020 година. 

Тя разказва още, че и е било доста трудно да съчетава работата с любовта, тъй като разстоянието между Пловдив и Варна е голямо и често и се е налагало да пътува. 

В един момент пловдивчанката просто решава, че няма смисъл да се опитва да намери перфектния баланс и взима решението да стане морско момиче. Първото си детенце - момче ражда, когато е на 29 години, а второто- момиченце, на 32 години. 

Борислава се отдава напълно на семейството си, до момента, в който и предлагат работа в един от най-добрите спорни клубове във Варна. 

До тогава тя посещавала залата само за удоволствие, но изведнъж и се прокраднала идеята да стане.. фитнес инструктор и така вече две години и половина води часове по Пауър Пилатес и функционална тренировка - Пауър Боди.

Само преди седмица Борислава Господинова постига неочакван за нея успех и вече е горда носителка на короната Мисис Варна 2020. Магнетичната пловдивчанка очарова публика и жури и става първа сред още 11 кандидатки за титлата. В края на месец октомври тя ще представи Варна на финала на конкурса Мисис България.

Към днешна дата Борислава успешно балансира многобройните си ангажименти в странаta с грижите за семейството и децата, красотата и душевната хармония.

Ето какво още споделя в интервю за Trafficnews родната пловдивчанка и слънчево морско момиче Борислава Господинова:

- Как се чувствате като носителка на титлата Мисис Варна 2020?

- Честно казано, чувствам се много поласкана! И наистина, още не осъзнавам какво ми се случи, сякаш е сън... Мина седмица и се наслаждавам на всички процедури и награди от всички спонсори. Много глезена, чак нереално! Чувствам се заобиколена от много верни приятели, които ме подкрепиха както преди, така и след този конкурс, а и на самия конкурс.

- Очаквахте ли тази победа?

- Категорично Не! Беше шок за мен. Дори ми се губят моменти от вечерта.



- С какво според вас впечатлихте жури и публика?

- Мисля, че се откроих от останалите заради това, че се държах естествено и се усмихвах непринудено. А и агитката, която ме подкрепи, беше силна и предполагам допринесе много за победата.

- Печелила ли сте други конкурси и коя е била най-вълнуващата ви сценична изява?

- В ученическите ми години съм печелила състезания по плуване. В четвърти клас ме наградиха за рисунка, която публикуваха в учебник. Като абитуриентка спечелих Мис Бал, с право да продължа в конкурс, но спрях до тук.



- Вие работите като фитнес инструктор във Варна. Как решихте да се развивате в тази сфера?

- Както вече споменах се бях отдала изцяло на семейството ми. Започнах да търся мъничко време за мен, за спорт. Приятелка ме покани на Пилатес и така се влюбих в този спорт. Не пропусках нито час, съчетавах го с фитнес.

Станахме близки с инструкторката и групата. След година треньорката ни, когато се налагаше да отсъства, ми доверяваше часовете си, за да я замествам. Така до деня, в който отвори врати нова зала и ме поканиха да взема свои часове. Така започна всичко...



- Разкажете ни за семейството си! Какво е за вас майчинството и промени ли се животът ви след това? 

- Майчинство е личен пример - отдадена и искаща всичко за децата! Да, на 100% - смених града, оставих там приятелите, роднините и работата си, за да създадем това семейство. От динамична и активна жена се превърнах в съпруга, майка и домакиня. Това беше мечтата ми, постигнах я! Не за всичко съм строга, може би често така изглеждам в очите им, но съм много либерална.

Но лошият полицай вкъщи определено съм аз! Искам да държат на думата си! На уважение, на благодарност, на отговорност, на дисциплина, на красота и чистота (във всичко - в пряк и преносен смисъл). На силата на семейството и приятелството. Искам да даряват и помагат, без да очакват ползи от това.

- Нека си поговорим и за красотата! Имате ли хирургични корекции по себе си и за или против тях сте?

- Да, имам една корекция, която не е прекалена. Смятам, че младостта е красива сама по себе си и не трябва да се прекалява с корекциите, в която и да е възраст. Всичко трябва да е премерено и дискретно, а не да се натрапва и да е пошло. Корекциите са за да поправят, а не да развалят. Жалко е, когато дамите го правят и искат да си личи от километри. Корекциите трябва да се правят, когато има нужда, а не защото е модерно.

- Освен със спорт, следвате ли определени хранителни навици, за да поддържате тази перфектна фигура?

- Спортувам абсолютно всеки ден. Това е начин на живот, а не задължение. Спорта е част от ежедневието, което доставя удоволствие, здраве и красота. Храната е изключително важна в живота и трябва да се подбира внимателно. Семейството ни се храни здравословно ежедневно. Когато влизаме във форма за лятото или събитие спазваме и режими, които не ни тежат, понеже се храним правилно постоянно. Избягваме тестени, пържени, сладки и храни в шумящи опаковки. Готвя всеки ден, по няколко пъти дори, и това ми доставя удоволствие.

- Какви качества трябва да притежава една жена, за да успее в днешно време?

- Трябва да следва мечтите си. Да е постоянна, да е усмихната и ведра, да е поддържана и облечена с вкус, да е подредена и да следва план. И още - да не закъснява никога, да се ръкостиска здраво и всичко, което прави, да изглежда с лекота. За да успееш трябва да го правиш с удоволствие, с душа и сърце.

Пловдивчанка отвя конкуренцията и грабна короната на „Мисис Варна”

- Какво правите в свободното си време?

- Срещаме се с приятели, ходим на плаж, гледаме филми и реалити програми .

- Коя е суперсилата, която бихте искала да притежавате?

- Да спирам времето - за да се наслаждавам на красивите моменти дълго.

- Как бихте се описала с 4 позитивни и негативни думи?

- Позитивни: Безкорисен приятел, Позитивна, Държа на думата и обещанието си, Мотивираща. *Доверчива - ще е сложа по средата между негатив и позитив.

Негативни: Твърдоглава и вироглава - тук помага половинката ми, Много говоря, Понякога съм припряна, Искам всичко да е по моя начин.

- Какви са целите ви оттук нататък? Как се виждате след 10 години?

- Целите ми са децата - добри училища, спорт, който да им доставя удоволствие. Да постигнат резултати клиентите/приятелите ми и да ги задържат. А след 10 години се виждам се като успяла майка и любяща съпруга, другото ще ме изненада приятно. 

И едно кратко интервю:

Първото нещо сутрин, което правя, е …прегръщам и целувам половинката ми

Никога не излизам без… грим и прическа

Любимата дреха в гардероба ми е… рокля

Моят стил е… крайности - спортни и елегантни

Най-голямото ми удоволствие е… щастието в очите на хората (и още повече, когато съм причина за това)

Най-вълнуващият човек, когото съм срещала, е… съпругът ми

Последно нещо, което търсих в Гугъл, беше … торта, с която да поздравя приятел за рожден ден.

Винаги съм искала да… живея така

Парфюмът, който ме описва е… повечето нишови - Van Cleef , Thierry Mugler Alien!!!, Montale Roses. Тоест - парфюми, които оставят следа и се запомнят.