Ослепителната пловдивчанка Борислава Господинова влиза в оспорвана надпревата за короната "Мисис България" 2020. Конкурсът за красота ще се състои тази вечер, в столицата.

Борислава, която е щастливо омъжена и живее във Варна, е сред основните претендентки за титлата. Красавицата работи като инструктор по пилатес в морската ни столица и е майка на две прекрасни дечица. Тя е и горда носителката на приза "Мисис Варна 2020".

За най-красива омъжена жена в България ще се борят кандидатки от различни градове - Асеновград, Балчик, Бургас, София, Хасково и др.

Конкурсът ще премине в три кръга. Претендентките ще дефилират с народни носии и официални облекла, а всяка от победителките ще получи правото да представи България на международен конкурс за красиви омъжени дами.

Борислава е успешен инструктор по пилатес и функционален треньор, мотиватор и ментор на много жени в стремежа им към активен и здравословен живот. Красавицата се определя като една слънчево морско момиче, което носи Пловдив в сърцето си. 

Средното си образование завършва в Техникума по облекло Ана Май, със специално конструктор-моделиер. 

Към днешна дата Борислава успешно балансира многобройните си ангажименти в странатa с грижите за семейството и децата, красотата и душевната хармония.

Пловдивчанката, покорила Варна с красотата си: Лошият полицай вкъщи съм аз!Една жена трябва да се ръкостиска здраво - споделя Борислава Господинова, омъжена за капитан на кораб и майка на две деца