Сватба като от американските филми вдигнаха Дениса и Николай, които родом са от Родопите - град Мадан, но от години живеят в любимия Пловдив.

"Целият ден беше истинска приказка и една сбъдната мечта за нас" - споделя пред Trafficnews младото семейство. 

Стилното и елегантно тържество се проведе в много тесен семеен и приятелски кръг на едно от най- красивите места на нашето Черноморие - Каварна. 

Дениса и Николай са заедно от 4 години, като допреди 1 година са живеели в САЩ. Въпреки, че там се чувствали добре, решават да се завърнат в родната България, където в момента развиват собствени бизнеси и едновременно с това са собственици на новооткрито заведение за бързо хранене под тепетата. 

Свидетели  на любовта на младото семейство станаха техни дългогодишни приятели и бизнес партньори. 

Сватбата протече точно като от американските филми, които сме гледали на големия екран..., където бащата води дъщеря си до олтара, а там е чака младоженеца, който за първи път вижда бъдещата си съпруга, облечена в елегантна булчинска рокля.

Двамата влюбени си казаха "да" на изнесен ритуал, а след това заснеха приказна фотосесия, заедно с фотографа Енис Узунов, на фона на спираща дъха гледка към морето. Изящна бе и сватбата украса, за която младоженците се довериха на невероятната Никол от Art Deco Wedding град Варна.

За своя първи сватбен танц, Николай и Дениса избраха така сантименталната и за двамата песен на Shania Twain - "You’re still the one".

Булката плени сърцата на всички присъстващи с уникална сватбена рокля на Berna Moda, в която се влюбила, още когато я сложила върху себе си, без дори да се е погледнала в огледалото.

Младоженецът, пък избра стилен костюм в черен цвят и бяла риза. 

Много от гостите, включително кумата, бяха заложили на тоалети от известните пловдивски дизайнерки Мими и Мая, по-известни като сестрите Alessa. 

Те присъстваха и на моминското парти, което бе не по-малко вълнуващо. Красавиците заложиха на купон в пловдивския ресторант Миконос, като се бяха заредили с различни закачливи аксесоари, подходящи за запечатвани на колоритни фотоси от вечерта. Тимът на булката я изненадаха и в бутикова бонбонена торта, покрита с рози и френски макарони.