Любимците на младата публика - Били Хлапето и Демо ще се срещнат с почитателите си от Пловдив този четвъртък. Рап изпълнителите ще бъдат специални гости на един от най-модерните открити клубове под тепетата - 7LOUNGE, част от парти комплекса 7POINTS.

Билян Моллов - Били Хлапето и Митко Димитров - Демо ще извадят най-доброто от себе си, а именно камара от доказаните си хитове, сред които триумфалните "Бели нощи" и "Наливай ми".

Тандемът обещава култово черно парти за всички посетители на 7LOUNGE, както и чаши пълни до горе, с които ще се вдигат бурни наздравици. Датата е 28 август, а вие не пропускайте да бъдете в центъра на събитията и още сега направете своята резервация на телефон 0878 333 330. 

От лаундж бара са приготвили изкушаващи промо предложения на напитки и сетове от понеделник до четвъртък.

Бом-Бок промоции ще има и в петък и събота до 22:00 часа, когато зад пулта на 7LOUNGE ще застане DJ TONY.

Концепцията на заведението е комбинация от изискан и иновативен дизайн в еклектичен стил, който създава усещане за лукс и дори малко екзотика, но едновременно с това потапя в уют и леко романтично докосване.

Всичко - от обстановката и разположението на масите до обслужването и подбора на меню и питиета, 7LOUNGE е направен така, че да може да се насладите на храната и компанията.

Ако, пък сте почитатели на фолк ритмите и любители на нощните приключения, то не пропускайте да се отбиете до някоя от другите дискотеки в мегакомплекса 7POINTS - Planeta Payner Club by Onyx и Bushido Club

Ето и програмата на двете заведение до края на седмицата: