Кратко клипче, заснето от пловдивчани, стана истински хит в популярното напоследък приложение Тик - Ток. Атанас Близнаков, Здравко Чавдаров и Мирослав Баков от Пловдив са главните герои във видеото, което за по малко от 3 дни има над 3 милиона гледания от потребителите в платформата. 

"С приятели почиствахме басейна на един от нас през уикенда и съвсем на шега решихме да се позабавляваме като качим клип в платформата Тик-Ток. За наше очудване той набра мега голяма популярност. За 2 дни имаше над 1 милион и 100 хиляди гледания, а след още ден скочиха до над 3 милиона. За справка, давам пример с Криско, който има максимум 400-500 хиляди. Мислим, че такива забавни и положителни клипчета ще ни помогнат за доброто настроение в тези трудни времена" - споделят младите пловдивчани пред Trafficnews

Пред нашата медия, момчетата споделят още, че нямат идея какво точно е предизвикало такъв голям интерес от страна на хората към тяхното клипче, но мислят, че може би е заради смешната част с чистенето на басейна в комбинация с нашумялата песен, посветена на коронавируса, която буквално зазвуча по цял свят. 

На видеото те са се снимали в празен басейн и с мопове в ръка, подготвяйки съоръжението за дълго чакания летен сезон, предвид високите в последните дни температури. 

@atanasbliznakov

##coronachao

♬ Bella ciao - HUGEL Remix Extended - El Profesor