Най-популярният гръцки ресторант под тепетата Elea посреща гостите си с обновен интериор и ново, още по-изкушаващо меню. Перлата на мегакомплекса 7POINTS официално ще отвори врати на 29 август (събота), точно в 20:00 часа.

Затова, ако тази година не сте успели да отскочите до съседна Гърция, то тогава не пропускайте да се потопите в атмосферата на Средиземноморието, която предлага мястото с винаги прясна риба и разнообразие от морски дарове. 

Менюто отново ще е с уклон към гръцката и средиземноморска кухня, но с куп нови предложения, които няма да ви оставят безразлични и дават заявка бързо да станат любими на всички посетители.

Кокосови скариди, крехки калмари, миди, октопод и изобилие от разядки са само част от вкусотиите, които ще откриете на страниците от менюто. Кулинарното пътешествие включва още автентични гръцки ястия, салати, ароматна скара, изкусителни десерти и качествени алкохолни напитки.

Ресторант Elea, позициониран на бул. "Санкт Петербург" 131, ще посрещне есенния сезон и с нова, стилна визия, изпипана до най-малкия детайл.

Перлата на Пловдив предоставя едно изключително преживяване, идеално за споделяне на незабравими моменти с колеги, приятели и семейството. Отворен от сутрин до късно вечер, Elea е идеален за бърз делови обяд, разпускащ сладък следобед или незабравима вечеря. Елегантният интериор прави мястото и перфектен избор за отпразнуване на най-специалните моменти в живота.

Не пропускайте да запазите своето място на телефон 0876 59 59 59.

"Най-големият дансинг" в България 7POINTS събира още няколко от топ заведенията в града на седемте тепета - дискотеките Bushido Club и Planeta Payner Club by Onyx, лаундж барът от ново поколение 7 Lounge by W Garden, ресторант Soho day&night, който предлага богато меню от храни и напитки по всяко време на денонощието и модерната зала за събития от всякакъв тип -  Etra Hall

Освен внимателно персонално обслужване от висококвалифициран персонал, на разположение на всички посетители на обектите е и огромен безплатен паркинг.