Перфектно премина Dream week в Megami Club Plovdiv. Убедете се сами...

"Dream week" беше темата на изминалите четири парти вечери в Megami Club Plovdiv. Заведението винаги, без изключение, се справя отлично и радва своите гости с перфектно организирани партита.

 

Първа на сцената на Богинята на нощния живот беше Камелия. Огън момичето на поп фолка е винаги актуално. Нейните песни вече са златни хитове и са любими на поколения почитатели. На сцената на Megami Club Plovdiv Камелия беше секси, супер искрена, истинска в емоциите си и с голямо удоволствие изпълни репертоара си за публиката.

 

Прекрасната Мария пое парти щафетата от Камелия и в четвъртък гостува в Megami Club Plovdiv.

 

Menil Velioski беше международното присъствие в Богинята на нощния живот тази седмица. Той е певец от Република Македония и става известен в района на бивша Югославия, след като става финалист в шоуто „Неки Нови Клинци“, излъчено по телевизионните канали „Първа сръбска телевизия“ и „Телевизия ОБН“. „Неки Нови Клинци“ е телевизионно предаване, в което млади певци на възраст под 16 години се конкурират помежду си, а победителят получава две песни от сръбския лейбъл „Гранд Прадакшън“.

На 25 ноември 2016 г. Велиоски издава първия си сингъл „Права Любав“ („Истинска любов“). Видеоклипът надхвърли един милион показвания в YouTube . Следващите негови песни „Я Сам Йе Само Волео“ („Аз просто я обичах“), „Драма“ (дует с Теа Таирович) и „Твойе Име Мойе Презиме“ („Твоето име и моята фамилия“) също надхвърлят 1 000 000 гледания в Youtube. В Megami Club Plovdiv той направи първия си лайв пред публиката в града под тепетата и родните меломани го посрещнаха подобаващо. Партито в петък вечер предизвика силен интерес и на събитието присъстваха многобройни почитатели. Хитовете на Menil Velioski им допаднаха и тe аплодираха бурно госта от Македония и очакват следващото му гостуване.

Звездният финал на "Dream" седмицата беше в събота. Светски удоволствия без граници ще изживеете от сряда в Megami Club Plovdiv. Готови ли сте? Богинята на нощния живот има още много какво да Ви покаже и с какво да провокира сетивата Ви. Една изключителна седмица предстои в Megami Club Plovdiv.

В сряда вечер гост ще е Анелия. В момента изпълнителката се радва на успеха на дуета с нейния приятел и колега Дамян Попов, озаглавен “Копакабана”. Песента направи премиера в първия ден на август и вече е любима на почитателите. Не пропускайте гостуването й в Богинята на нощния живот. Входът ще е свободен за студенти.

Едно от заглавията, които белязаха Лято 2018, е песента “Богиня“ на Ваня. Парчето ще звучи лайв в Megami Club Plovdiv в четвъртък вечер от самата певица. Тя ще изпълни и останалите си хитове. Вход свободен за студенти. Заповядайте! Най-ярката звезда в родния поп фолк - Азис ще е на сцената на своя пловдивски дом - Megami Club Plovdiv в петъчната нощ. Знаем, че няма да пропуснете това събитие!

"No Limit" ще е тематичният завършек на седмицата в събота. Насладете се на изкушения и емоции без ограничения!