Звездната приказка на българската гордост отвъд Океана Мария Бакалова в Холивуд не приключи с края на церемонията по раздаването на Оскарите, но продължи и на последвалото афтър парти. Бургазлийката се появи с къса бяла рокля на ливанския дизайнер Джордж Хобейка и високи сребристи токчета в комбинация в компактна малка чанта и в компанията на милиардерската наследница Парис Хилтън.

Двете дами позираха пред фотографите пред „Сънсет Тауър“, като нашето момиче не се раздели с марковата си маска за уста, която свали най-накрая, съобщава Daily Mail.

Въпреки че не успя да спечели заветната статуетка Бакалова все пак успя да впечатли звездните гости на церемонията и последвалото парти с ефектните си визии, като дори самият Брад Пит каза от сцената за Бакалова: “Като малка Мария е гледала филми с Мерилин Монро и е мечтаела да стане като нея. Тя ще бъде голяма звезда някой ден. Добре дошла, Мария!". Милиони зрители от цял свят останаха очаровани от изчервяването на българката при споменаването й от страна на прочутия актьор. На наградите Бакалова бе придружена от от своя близък приятел и агент Cade Hudson.

Припомняме, че 93-то издание на Оскарите ни помогна поне за миг да си представим, че не сме в средата на пандемия и ни осигури блясъка, който се очаква от това събитие.

Червеният килим беше интересен тази година, а знаменитостите успяха да върнат блясъка на церемонията. 

Доминираха бели и червени творения, но това, което ни хареса, беше, че имаше цвят, а черните класически творения бяха доста по-ограничени, в сравнение с изминали години. 

Оскари 2021: От диаманти за 6 млн. долара до златни гумени сандалиВижте най-добре и най-зле облечените знаменитости на червения килим тази година