Изискан и модерен ресторант, с работно време 24/7, официално отваря врати тази събота - 20 юни. SOHO day and night ще посрещне светския и бизнес елит на Пловдив и региона точно в 20:00 часа и дава заявка да се превърне в новото бижу на мегакомплекса 7POINTS, разположен на бул. "Санкт Петербург" 131.

SOHO day and night е без аналог в града на седемте тепета и ще разполага с просторна лятна градина. Денонощният ресторант е обзаведен уютно и стилно, за да се чувстват клиентите комфортно, обслужвани от качествен и любезен персонал.

Кухнята може да удовлетвори и най-претенциозния вкус. Менюто на ресторанта определено ще ви изненада, а причината е, че то няма да бъде едно, а цели 2!

 

Стандартно - със специално отношение към BBQ-то и включващо бургери, пици, салати, суши, паста за леко хапване и каквото ви хрумне на ум. 

Нощно меню, което ще предлага някои от любимите на всеки българин традиционни специалитети, а всяка сутрин посетители ще могат да се насладят на домашна закуска като от  "детството" и още куп интересни предложения за хапване и пийване.

Едно е повече от ясно - новата топ локация със сигурност няма да остави гладен нито един от посетителите на парти комплекса 7POINTS и ще предложи подходяща атмосфера както за бизнес обяд, така и за романтична среща, семейна вечеря, за чаша вино с приятели след работа, за лека вечеря, за разпускаща среща с компания и т.н.

SOHO day and night се намира на бул. "Санкт Петербург" 131, точно до гръцкия ресторант "Elea" и на ръка разстояние от дискотеките Bushido Club и Planeta Payner Club by Onyx, както и в непосредствена близост до лаундж бара от ново поколение 7LOUNGE, който ще предлага истинска манхатънска атмосфера и колоритна лятна градина.

За да бъде удобството пълно, посетителите на комплекса могат да спрат автомобилите си на безплатен паркинг, а връхните дрехи да оставят в безплатен гардероб. 

SOHO day and night - ресторантът за ценители, за хора с вкус и стил! Вкусете разликата!

Официално откриване - 20.06. (събота), 20:00 часа!

Телефон за резервации: 0879 68 68 68