Певицата Адел е звездата в ноемврийския брой на списание „VOGUE”. Адел споделя, че не е давала интервю от 2016 година и не е пускала песен от 6 години. На 15 октомври се очаква премиерата на най-новата и песен, поради което тя решава, че е време да разкаже за най-новите неща покрай нея.

В интервюто тя разкрива неща, за които не е говорила от години. За отслабването си, тежките коментари от други жени, развода, болката на сина й Анджело и новата любов в живота й. В последните три години певицата е тренирала усилено всеки ден от 2 до 3 пъти, въпреки разместените си гръбначни прешлени и е свалила 45 килограма.

"През цялата ми кариера тялото ми е било обект на критики. Разбирам защо това е шок. Разбирам защо някои жени бяха особено наранени. Визуално съм представлявала много жени. Но аз все още съм същият човек." - споделя тя за изданието.Най-бруталните коментари за моето тяло бяха от други жени. Бях много разочарована от това. Това нарани чувствата ми.”

Изминалата година определя за себе си като "годината на тревогата". Негативното чувство се е засилило заради развода, който по думите й е преминал тежко за сина й.

За развода си тя споделя, че причината не е в изневяра или предателство, а двамата просто са престанали да бъдат щастливи един с друг. За живота след развода, певицата разказва, че не е било лесно, но в момента е щастлива с новото си гадже Пол, който я кара да се чувства добре и в безопасност. Певицата решава да започне да се грижи за себе си, посещава терапевт и работи върху проблемите си. 

В момента Адел има връзка със спортния агент Рич Пол. Както и Адел, е израснал в скромно семейство. Той живеел в едностаен апартамент над магазин за продукти, управляван от баща му Рич-старши, и започвал работа в 6:30, обслужвайки клиентите от Кливланд.

Състоянието на Рич, който е успешен спортен агент, се оценява на 46 милиона долара. През 2012 година той става агент на Леброн, а през 2020 влиза в списъка на най-влиятелните спортни агенти, заемайки 9-о място в списъка. Адел признава, че с новия си приятел се чувства спокойно и е щастлива.

„Не съм напрегната или измъчена. Напротив. Това е диво – и тук няма никакви съмнения. Аз съм 33-годишна разведена майка с голям син. Последното нещо, което ми трябва, е някой, който не знае къде се намира и какво иска. Много добре знам какво наистина не искам“, признава певицата в интервюто.

Адел също така иска да даде добър пример на сина си и смята, че за него е най-добре да я вижда влюбена и обичана. Звездата споделя още, че има да извърви дълъг път до себеоткриването си, но е в правилната посока.