Тази седмица в Djanam Steak House Plovdiv ще можете да чуете известни музикални имена, а съвършено сочните стекове, превъзходната кухня, богатият асортимент от отбрани напитки и парти емоциите са само част от удоволствията, които заведението предлага.

Гост-изпълнител в Djanam Steak House на 26 януари /сряда/, ще бъде талантливата Деси Слава. Тя е известна с безграничния си талант и способността да изпълнява невероятно всякакъв стил музика.

Вечни хитове като „Две сърца”, „Бели нощи”, „Казваш, че ме обичаш”, най-новите й песни, както и разнообразни музикални желания ще звучат в един от най-атрактивните ресторанти под тепетата Djanam Steak House.

На 28 януари / петък / гръцките ритми ще преобладават, защото музикален изпълнител ще бъде Аристос Константину, който ще ни припомни едни от най-паметните гръцки парчета.

В събота "Djanam Band" ще се погрижат за отличната парти атмосфера, с изпълненията на разнообразна актуална музика, а доброто настроение ще бъде гарантирано.

В ресторант Djanam Steak House можете да се насладите на специално подбрано меню с морски специалитети за истински ценители и превъзходни стекове, приготвени от истински шеф готвачи.

Ню Йорк стекът или "Кралят на стековете" се отличава със силен аромат и крехкост. Този кулинарен шедьовър е ръчно селектиран и оформен от централната част на контрафилето с великолепна шарка на говеждото месо.

Побързайте да направите вашата резервация на телефонен номер: 0879 68 68 68