Ако сте любител на нощния живот под тепетата, няма как да не забележите няколко екзотични автомобила , паркирани пред нашумелите нощни клубове в града. Ако се абстрахирате от хората около вас, може да решите че не сте в Пловдив, а в Дубай, а до вас са паркирали наследниците на някой шейх. 

Кола, боядисана с червена боя с брокат и златен мерцедес са сред най- абсурдните возила, които могат да бъдат видени на паркинга пред нашумелия Bushido Club. В дните, в които в клубовете в комплекса има изпълнител, на паркинга е като автомобилно изложение.  две- три годишни мерцедеси, беемвета, джипове висок клас паркират пред клубовете. 90% от тях са бели или черни, но има и такива, които приличат на коледни играчки. 

Редовни посетители се шегуват, че някои от автомобилите могат да накарат всеки рапър да се изчерви от срам. Дебелите златни ланци, които водачите и пътниците носят, допълват рапърската им визия. 

Собствениците на лъскавите возила са пловдивчани - гурбетчии от махалите, които работят в Западна Европа. Тази година те могат да бъдат забелязани както по скъпите курорти по българското Черноморие, така и в луксозните заведения в Пловдив.