"Не съм от свръхамбициозните майки, които бутат децата си на всяка цена по конкурси". Това заяви пред TrafficNews бившата Мис България Наталия Гуркова, чията дъщеря наскоро оглави класирането в световен конкурс за красота в Бразилия. Малката Джорджия Михалевич спечели титлата "Little Miss Nations" в състезанието провело се в Куритѝба. 

10-годишното момиче се занимава с моделство от четири години. Джорджия живее в България от вече шест години и е част от модната агенция на Ирина Папазова - "Интерсаунд".

"От малка имаше интерес и желание да се занимава с моделство така и започна всичко. Първата й голяма победа беше, когато спечели конкурса "Малка Мис България" през 2015-та година", сподели Наталия Гуркова пред TrafficNews.

Какво още разказва Наталия Гуркова за участието на дъщеря й в модния конкурс и интересите на талантливата Джорджия пред TrafficNews, вижте в следващото интервю :

- На конкурса в Бразилия стана ясно, че Джорджия е изпълнила песента на Adele "Rolling in the Deep". От колко време се занимава с музика? 

- От две години ходи на уроци. Всъщност тя главно има интерес към пеенето, иска да стане певица.

- А с английския как се справя?

- Тя е родена в Южна Африка, където от самото начало говори на английски. Освен него и българския, естествено владее перфектно и сръбски. 

- Освен пеенето има ли и друго занимание, което да й е любимо?

- Тя е изключително арстистична. Обича да пее, да рисува, да танцува. Изключително много й се отдава рисуването, всъщност аз като малка имах голяма страст към рисуването, но не го доразвих. Сега понякога рисувам, но ми е като хоби. Джорджия обича сцената още от съвсем малка.

- А имате ли планове за още модни конкурси? 

- Не. Ние тъкмо се върнахме от този конкурс. Не съм от свръхамбициозните майки, които бутат децата си на всяка цена по конкурси. Сега Джорджия ще бъде четвърти клас и сме се съсредоточили върху учебната година, която предстои. 

Когато има детски ревюта на "Sofia Fashion Week" от агенцията я канят, сега мисля, че отново може да имат изяви и там.

- А вашето авторско предаване "Те са" ще продължава ли да излъчва нови епизоди през есенния сезон?

- За сега не мога нищо да кажа. Не сме правили планове. Занимавам се главно със семейството ми в момента. 

Гуркова разкри пред TrafficNews какво ще има в новото й предаванеБившата Мис България и режисьорът Стилиян Иванов дебютират с “Те са“ на 1 февруари