Най-новото петзвездно място за купон и забавление в Пловдив отвори врати. „Plovdiv Event Center” е първата локация под тепетата, която комбинира в едно място театър, пиано бар, дискотека, място за фирмени събития, концертна зала и предоставя терен за най-различни и грандиозни събития.

Това е първото петзвездно място в Пловдив, което ще предоставя на пловдивската публика различни участия по вкуса на всеки и дава заявка да се превърне в любимо място за забавление на малки и големи.

Изяви на артисти от най-различни жанрове, изпълнения изцяло на живо, театрални представления, стендъп комедийни шоута и знаменитости от всякакви поприща ще могат да се видят именно в „Plovdiv Event Center”, а създаването на незабравими спомени и приятни емоции е гарантирано.

Освен професионално обслужване, посетителите ще могат да получат напитки и коктейли от марков алкохол, за да се почувстват още по-приятно и да се отпуснат, независимо от типа на събитието.

Събитията стартират в 20:00, а това предоставя перфектна възможност на гостите да се забавляват в по-нормален часови диапазон.

Билети за събитията могат да се закупуват предварително, на място или от bilet.bg и plentix.co.

При предварително закупуване на пет билета - получавате още един билет бонус, като офертата важи само за билети закупени на телефонен номер: 0879 28 88 88.

През целия месец март, „Plovdiv Event Center”,  намиращ се на бул. "Освобождение" 27, предоставя богата програма от събития, която включва разнообразни изпълнители, артисти и участия, които ще превърнат изживяването на посетителите, решили да опитат нещо ново, различно и актуално в незабравим спомен.

Съвсем скоро гост-изпълнители в 5-звездното място за събития и забавления в Пловдив ще бъдат невероятната Ивана на 11 март, очарователният Орлин Павлов на 12 март, като участията на интересни и различни артисти ще продължат през целия месец.

Вижте програма на „Plovdiv Event Center” за месец март: