8 шоу програми ще оживеят на най-престижното модно събитие в Столицата – Sofia Fashion Week. Спектаклите ще бъдат дирижирани от най-добрите фризьори от България и Япония. Благодарение на Christian of Roma – водещата компания в индустрията на красотата, ексклузивно ще бъдат представени марките BES, Mi Amante, Sexy Hair, L`Anza и Kaddiffe. Зрелищните шоу спектакли ще бъдат през последния ден на модния уикенд – 21 септември, петък.

Звездното Prêt-à-Porter започва с магично шоу от гуруто на италианските шедьоври – маестро Саверио Палма – технически и творчески директор на BES Милано. Веднага след него, сцената ще превземе коафьорът на Първата дама, Любен Николов с истинско ексцентрично дефиле в стил Лейди Гага. Любимците на родната публика Владимир Атанасов и Асен Налбантов ще отправят предизвикателство, като въвлекат публиката в света на Супер героите от улицата. „Черешката на тортата” в техния спектакъл е появата на поп-фолк звездата Галин. Носителката на бронзово отличие в престижния конкурс “Война на косите”, Чикаго, Цветелина Михайлова съблазнява Биляна Йотовска и нейните момичета във феерията на Мулен Руж, а Огнян Филипов от екипа на L`Anza, България ще представи изящна хореография с помощта на „Фънки Мънкис” – балета от култовото шоу „Като две капки вода”. Топ стилистът Емилия Балталиева ще покаже, че красотата в косите е възможна и с „широко затворени очи”. Най-новото бижу в короната на Christian оf Roma „Code Beauty” ще предизвика най-известните си клиенти да се изявят като модели, а големият финал на шоуто ще сложат най-големите виртуози в авангардните прически, работещи в екипите на ексклузивни брандове – Хидеказу Хаяши и Кенянг от Азия. С футуристична визия за тренда в прическите, премиерно, те ще представят най-новата линия от салони Магама и Вили Боршукова - Kadiffe Chocolate.

Разбира се, традицията, създадена от Alfaparf Milan като партньор на Milan Fashion Week, ще бъде спазена и за пети, пореден, сезон красотата, визиите, атрактивността и елегантността в прическите на моделите, които ще дефилират в рамките на SFW, са поверени в ръцете на непобедимия екип на Alfaparf, България, ръководен от Александър Филипов.