Моделката Моника Валериева и пловдивската певица Цветина прекараха изминалия уикенд кръстосвайки заведенията в града на седемте тепета. 

С обиколка по клубовете и ресторантите, двете дами събраха погледите на мъжката аудитория и буквално нагорещиха до червено Инстаграм със снимки и сторита. 

Повод за посещението на Валериева в Пловдив е съвместна работна дейност със Цветина, която освен певица е и собственичка на известна парфюмерийна верига магазини. 

Покрай общите проекти, обаче двете явно са станали и близки приятелки. Красавиците на пропуснаха да зарадват многобройните си последователи в Инстаграм със снимки от купонджийския уикенд под тепетата, към които върви и цитат на Юзеф Булатович - "Върху красиви крака жената може да стигне далече. "

Моника и Цветина заложиха на провокативно облекло, което със сигурност не остана незабелязано от силната половина. Моника заложи на светло розов тоалет с флорални мотиви и високи бели обувки, а Цветина се спря на къс топ и пола в животински принт, които комбинира с черни обувки, покрити с камъни.

В късните часове, женската компания се отдаде на забавления със ефекти от Снапчат, допълвайки нощта с цветни коктейли. 

Не веднъж, скандалната Моника Валериева е споделяла в социалните мрежи, че любимият й български град е Пловдив, но въпреки това не смята да се мести да живее тук.