21-годишната Михаела Маринова отново изненада феновете й, този път с романтична песен със заглавие "Само теб". Мнозина заподозряха, че то е посветено на нейния приятел Александър Дюлгеров, който е бивш футболист на ЦСКА, а сега играе в "Етър". 

 „Това е любимото ми видео. Любов отдалече е спорт, който практикувам и аз напоследък“, споделя изпълнителката

Припомняме, че кариерата на Михаела тръгна успешно след Х Factor, където стана финалист в третия сезон на предаването. Проби скорострелно с хитовите парчета „Стъпка напред“, „Не ти ли стига“, „Един срещу друг“, „Листата падат“ и „Tiempo”.  

Михаела се занимава с музика от ранните си детски години и вече генерира милиони гледания в интернет пространството.  

Какво още разказа за себе си пред TrafficNews, вижте в следващото интервю:

- Колко време и къде снимахте видеото към най-новото ти парче „Само теб“ ?

- Заснехме видеото за един ден в една много красива къща в близост до София. Работих заедно с Виктор Антонов-Рик, с когото се събрахме на снимачната площадка след 4-годишна пауза. Смятам, че аз съм по-пораснала, той още по-вдъхновен и още по-добър в това, което прави. Получи се много добре и си паснахме. Хареса ми концепцията му за виртуалната любов и целия сюжет във видеото.

- А кой е написал текста на песента?

- По текста работих заедно с моя любимец Любо Киров, който положи основата, а след това заедно с Павел Николов от дуото Pavell & Venci Venc’ го завършихме.

- А ти изживявала ли си виртуална любов? Посвещаваш ли на някого „Само теб“?

- Досега не съм посвещавала песен на конкретен човек. Искам всеки да може да се припознае в текстовете ми и да усети емоцията, която носят. „Само теб“ бих изпяла на любимия ми човек, а именно на приятеля ми Александър.

- Защо? В социалните мрежи ли се запознахте?

- Не съм фен на виртуалната комуникация, предпочитам да общувам с хората на живо или пък да си говорим по телефона. В момента малко или много с Алекс изживяваме тази виртуална любов, на която се набляга във видеото.

Професиите, които сме си избрали изискват чести пътувания – сега той играе във Велико Търново, а аз съм София или в някой друг град на участие. Въпреки това във всяка удобна минута се опитвам да ходя при него или пък той да се прибира, за да прекарваме време заедно.

- Предубедена ли беше, когато се запознахте? Всички знаем за лошата слава, която се води на родните футболисти.

- Да, точно защото знаех каква слава се носи на футболистите подходих внимателно. В началото бях по-предпазлива и предубедена. Исках нещата да се случват по-бавно, за да видя дали този човек е такъв за какъвто се представя.

С времето го опознавах все повече и започнах да виждам, че той е различен – интелигентен, не се води по повърхностното и материалното. Александър надгради очакванията ми.

- Когато приятелят ти напусна ЦСКА се изписаха много неща в медиите. Даже имаше коментари, че е направил доста избори и жертви в кариерата си в името на вашата връзка. Какво се случи тогава?

- Това беше естествен ход в неговия живот. По никакъв начин връзката ни не е попречила или пък определила избора му. Всичко, което му се е случило е за добро. След ЦСКА имаше много предложения. Аз му помагах със съвети, но той сам взе най-правилното решение и се насочи към най-доброто.

- Предпазваш ли го медийното внимание, което получаваш?

- Предпазвам по-скоро нас двамата от жълти неща, които биха могли по някакъв начин да повлияят на отношенията ни. Той много добре знае, че всичко това е част от професията ми и е неизбежно. Имаме изградено доверие и честно казано много се радвам, че разсъждава по доста зрял и адекватен начин, разбира ме напълно, както и аз него.

- Кои са ти най-близки от музикалния бранш?

- Павел и Венци са хората, с които освен, че най-често работя в студиото, имаме и страхотни приятелски отношения. Тита също е сред близките ми хора, често излизаме и се забавляваме заедно, говорим си за музика и обменяме идеи.

- А кой е любимият ти музикант от който черпиш вдъхновение?

- Определено Любо Киров е човекът, на когото винаги съм се възхищавала. Израснах с неговата музика и се радвам, че той ми помогна да напиша текста на „Само теб“. Неведнъж съм споделяла, че ако искам да направя дует с някой български изпълнител, то това със сигурност е той.

- Натоварено ли е ежедневието ти? Успяваш ли да съчетаваш ученето с участията ти?

- Случвало ми се е да имам за един ден няколко ангажимента или през ден да съм на участие. Но аз съм много организирана, винаги записвам и отбелязвам всички неща, които трябва да свърша.

- Имало ли е моменти в които си искала да смениш посоката и да заложиш на комерсиалното?

- Старая се да правя музиката, която обичам, а не да робувам на тенденции. Естествено, че се стремя да звуча адекватно и модерно за времето, но не залагам на конкретни формули. Трябва да има вкус и ред в нещата, а понякога човек прекалява с всичко в стремежа си да е много актуален и скандален.

- Кой е любимият ти спомен останал от среща с твои фенове или някое твое участие?

- Може би, когато открих логото „ММ“ в социалните мрежи и всички започнаха да крещят по участия „ММ ТИЙМ“. Това много ме зарадва. Ценно е за мен, че се обединяват под това име.

Михаела Маринова изненада феновете си с романтична песенСлед "Tiempo", която пожъна световен успех, певицата изненада с нова песен

Михаела Маринова и бивш футболист на ЦСКА все по-влюбени!Александър Дюлгеров избра любовта пред по-високата заплата