Независимо от пандемията заради коронавируса и всички последвали неприятни събития не само у нас, но и по света, всяко време е подходящо за едно - любов.

Не случайно публикуваме този обзор именно днес..., на един от най-хубавите празници Коледа! Той е изпълнен с топлина, обич, надежда за по-добро бъдеще, вяра и надежда. 

Няма нищо по-хубаво от това да чуеш първия плач на детето си след раждането. Сега, когато изпращаме 2020 година, е време за равносметки. А какъв по-добър повод от появата на нов живот? Какво по-голямо щастие от това да посрещаме празниците с плодовете на нашата любов и да увеличаваме семейството си с още един член?

В следващите редове ще ви припомним кои популярни личности у нас станаха родители през 2020 година, а днес най-големият подарък не е под елхата, а в ръцете им. 

Trafficnews прави кратка ретроспекция на известните семейства, които се сдобиха с наследници през последните няколко месеца.

Посрещнете звездните бебета на 2020:

Джулиана Гани и Илиян Найденов

Джулиана Гани и Илиян Найденов първи изненадаха с щастливата вест. Чудото се случи навръх Нова Година, но благата вест тя и щастливият татко споделиха в началото на януари 2020. Те нарекоха първородния си син с име на светец - Давид, а Джулиана Гани дори пусна видео от родилното в мрежата. Тя сподели още, че раждането е преминало много леко и бързо, и че е тренирала през цялата бременност до последния ден преди секциото. Джулката не се отказа от разкрасителните процедури, докато е била бременна. Мигли, боядисване на коса, кола маска, маникюр – всичко

Джулиана Гани и Илиян кръстиха сина си с име на светец

 

Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн

Известната диетоложка Енджи Касабие и съпругът и Рабих Ел Зейн също станаха родители за първи път. На 15 януари, Енджи Касабие сподели с последователите си и първа снимка на бебето, което носи името Райън. Тя избра да роди по естетсвен път и се отказа от модерното за всички плашливи майки секцио. На самото раждане присъстваше и съпругът й, а отвън палци са стискали нейните родители и брат й. 

Бебе Райън бе прибран от болницата в дома си с луксозна бяла лимузина и посрещнат като истински принц - с богата украса от балони и плюшени играчки, много лакомства и специален кейк. 

Ангел Караньотов и Ива Русинова

Синът на Аня Пенчева - 4-кратният европейски шампион по супермото Ангел Караньотов стана татко за първи път. Неговата любима - автомобилната състезателка Ива Русинова го дари с момченце. Бебето проплака на 5 февруари и носи името Борис Ангел Караньотов. Аня Пенчева стана баба за втори път в живота си. 

Синът на Аня Пенчева стана татко за първи път

Славея Сиракова и Иван

Илиана Раева и Наско Сираков станаха баба и дядо за втори път! Тяхната голяма дъщеря Славея Сиракова роди момиченце, а за щастливата вест съобщи самата Илияна Раева с публикация във Фейсбук профила си. 

35-годишната Славея и половинката ѝ Иван, избраха да кръстят новороденото с красивото име Емили, на дядото Емил. 

Илиана Раева и Наско Сираков станаха баба и дядо за втори път

Богдана и Велко Ражнатович

Легендата на сръбската музика Цеца Величкович също стана баба! Снаха й Богдана роди момченце на 3 юни, в белградска клиника. Името, което бебето носи е на покойния съпруг на Цеца - Желко Ражнатович. На раждането присъстваше бащата на новородения Желко и син на Цеца - Велко.

Изписаха от родилното снахата на Цеца и първородното й внуче

Семейство Ражнатович не пропуснаха да вдигнат и луд купон в чест на новия член на тяхната фамилия. Големият купон се състоя в къщата им в Белград, бяха поканени куп известни личности, а пищна заря с чест на "малкия Аркан" покри небето.

Семейство Ражнатович вдигнаха луд купон за новия член на фамилията си

Биляна Лазарова

19-годишната певица и модел Биляна Лазарова също стана майка на момченце за първи път в живота си. Бебето проплака за първи път на 15 юни и носи традиционното българското име - Ангел. Моделката, която е привърженичка на марковите модни артикули, не пести средства за бебе Ангел и всекидневно качва снимки с него, като показва, че той също е облечен от глава до пети в луксозни бебешки дрехи. 

Магапаса и Денислава

Легендарният фолкпевец Магапаса стана баща за втори път на 45 години. След раздялата си с Мая той намери отново любовта в лицето на значително по-младата от него Денислава.

Щастливата новина, че ще става отново татко, обяви самият изпълнител през лятото със снимка на бременната Денислава. В началото на декември 2020 гордата майка реши да оповести, че на бял свят се е появил Петър.

Нанси Карабойчева и Добри Димитров

Носителката на титлата Мис България 2013 Нанси Карабойчева и волейболният ни националал Добри Димитров също споделиха радостната вест, че са станали родители. 

Тяхната първородна рожба носи името Матей, а неговата погача се състоя в родната село на красавицата - Юнаците, край Пазарджик.

Щастие! Мис България Нанси Карабойчева стана майка

Луиза Григорова и Мартин Макариев

Актрисата Луиза Григорова стана майка на момченце. Родителите нарекоха бебето с интересното име Бран, който проплака на 27 септември. Името, актрисата открива случайно със съпруга си Мартин Макариев, разглеждайки списък на стари български имена. Така откриват, че има бог на име Бран, който е покровител на моретата.

Бориса Тютюнджиева

И моделът Бориса Тютюнджиева вече е в отбора на звездните майки. Тя роди момченце съвсем скоро и успя дълго време да прикрие новината, че очаква първата си рожба почти до края на бременността. Едва през октомври научихме, че отглежда бебе в утробата си. Не е известно кога е проплакало бебчето на Тютюнджиева. Също така не знаем какъв пол е то и какво име е избрала за него.

Баща на детето е неизвестен бизнесмен, за когото Бориса се сгоди във Флоренция в края на 2018 г. Моделът качва снимки, на които е с мъжа, но винаги крие лицето му.

Светлана и Християн Гущерови

Светлана и Християн Гущерови станаха родители за втори път. За прекрасното събитие съобщи самата Светлана в социалните мрежи. 

Второто бебе във фамилия Гущерови носи името Добромир, кръстен на дядо си по бащина линия. Двойката вече са горди родители на момиченце Анелия-Добромира, която, пък е кръстена едновременно на майката и бащата на Християн Гущеров.

Ето как кръстиха сина си Светлана и Християн Гущерови

Ася Капчикова

Плеймейтката Ася Капчикова стана майка на близнаци през юни, за които дълго време не се знаеше почти нищо, включително имената. Това стана ясно, след като тя направи пищна погача. На кадрите от събитието се виждаше богато украсена обстановка, както и голяма торта, на която са изписани имената на децата - Ивиан и Ианик.

Петя Дикова

Телевизионната водеща Петя Дикова стана майка за втори път. На 11 декември тя роди момченце, което носи името Илиян Илиянов Любомиров.

Петя Дикова стана майка за втори път

Звездните наследници на Пловдив

Редица изявени пловдивчани също се сдобиха с наследници през 2020 година. Бебета огласят домовете и на много бохеми от града на седемте тепета. Вижте ги:

Весела Бонева и Яви

Певицата Весела Бонева и Явор Велчев-Яви станаха родители на първия си син Дариел. Детето се роди на 30 септември в 15,27 часа.

„Животът за нас започна отначало, чувството е неописуемо!“, сподели в социалните мрежи Весела Бонева. Развълнуваният татко също не скри емоцията от благословията на бащинството: „Сърцето ми тупти с нова сила!“.

Певицата Весела Бонева роди първия си син

Габриела Пеева от Трио Сопрано и Мирослав Савов

Пловдивчанката Габриела Пеева от Трио Сопрано също съобщи радостната вест, че е станала майка за първи път в живота си. Бебето носи прекрасното име Саня и проплака в СБАЛАГ “Селена” в Пловдив. Малката принцеса се роди с перфектни мерки - висока 50 см и тежи 3,300 кг. 

Пловдивчанката Габриела Пеева от Трио Сопрано роди момиченце

Биляна от Трио Сопрано и Любомир Джалев

Семейството на нейната колежка Биляна от трио "Сопрано" също се увеличи с още един член - малката Емма. Биляна Андрончева даде живот на дъщеричката си на 23 април точно в 10.30 часа. 

Чаровната звезда на "Пайнер" препочиташе да не вдига много шум около щастливото събитие и дълго време криеше бременността си.

Известна пловдивчанка стана майка, роди се Емма

Георги Чочев

Син се роди на главният треньор на ТК „Пловдив 1981“ и капитан на отбора Георги Чочев. Прекрасната съпруга на пловдивския спортист Стела Чочева го дари със здраво и силно момченце, а бебето носи името Атанас. Припомняме, че Георги и Стела Чочеви са заедно от дълги години и имат 9-годишен син, който носи името на баща си - Георги. 

Борислав Димитров и Кристина

Бившият футболист на "Ботев" Пловдив - Борислав Димитров, пък стана баща на момиченце. Неговата половинка Кристина го дари с първородна рожба на 18 юни 2020 година. Щастливите родители нарекоха малката принцеса с красивото име Ивет. 

Дъщеря се роди на бившия футболист на Ботев - Боби Димитров

Сюрен Борисов и Лилиана Александрова 

MMA боецът от Пловдив Сюрен Борисов и неговата половинка - моделът Лилиана Александрова станаха родители на момиченце за втори път. Малката принцеса носи името Любов.

Сюрен и Лилиана имат дъщеричка, която през април навърши една годинка. Тя носи името Сю Ана, като за името й са взети първите две букви от името на таткото и последните три от това на майката. 

Георги Савакчиев

Пловдивският бизнесмен Георги Савакчиев, известен като Жоро Венецията, стана баща на момченце. Неговата половинка Тони го дари с първородна рожба на 25 септември 2020 година. 

Малкият юнак проплака в една от известните АГ болници в Пловдив и е кръстен на дядо си, като носи прекрасното българско име Румен. 

Мими Ненкова

Известната пловдивска дизайнерка Мими Ненкова роди момиченце. Новината бе обявена в социалните мрежи от щастливата майка, а бебето носи красивото име Авиа. 

"Цял живот те мечтая, сънувам, бленувам и обичам! Още преди да се появиш, знаех, че такава любов съществува. Несравнима, магическа, най-силна .... Добре дошла в живота ни!", написа Мими. 

Лъчезара Кънчева

Собственичката на една от най-популярните арт работилници в Пловдив - Лъчезара Кънчева също обяви радостната вест, че е станала майка на момиченце. Бебето носи името приказното име Арина.

Николай Плачков и Дими Терзиева

Един от собствениците на заведение в Пловдив - Николай Плачков стана баща на момченце. Неговата половинка Дими Терзиева  го дари с първородна рожба в началото на месец май. Щастливите родители нарекоха малкия принц с красивото име Кристиан, който се роди с перфектни мерки - 3,700 кг и 50 см.