Звездата от "Биг Брадър" 3 и бивша репортерка на "Папараци" - Лили Ангелова си подари приказна ски почивка във френските Алпи. В момента, пловдивчанката се намира в очарователния ски курорт и древно село Межев. 

В центъра на селото, основано през 12 век от бенедиктинците, стои църква, най-старите части, на която датират от 13 век, а основната й дървена врата от 1692 година.

Тя е отседнала в един от най-добрите хотели на дестинацията - Mont Blanc, който е разположен на хвърлей камък от въпросната старинна църква.

Лили Ангелова не пропусна да сподели красиви зимни фотоси от атрактивното място, а на някои от тях зад гърба и се вижда Монблан - най-високият връх в Алпите. 

Със спиращи дъха фотоси от мястото, пловдивчанката показа, че раят съществува... и е на земята.

Освен на забавления по снежните склонове, Лили Ангелова се е отдала и на пълен релакс и посещения по заведенията за хранене с изискани блюда и дегустации на вино.

Курортът е на час път от Женева, разположен в Горна Савоя. Над четвърт милион туристи идват тук годишно заради ски условията и уютната шикозна атмосфера. Селцето е член на суперпрестижния клуб “Най-доброто от Алпите”,  в който влизат най-прочутите курорти на планетата..

Селските къщи, както и тези в стил Савойар, показват, че Межев е една от най-древните алпийски дестинации за зимни спортове.

Обстановката е приказна и поради факта, че в района се намира водопадът Спящата красавица и Поляната на Снежанка.

Най-интересното е, че колите в центъра на село Межев са забранени и предвижването става само с конски каручки.